Οι επαγγελματίες της εστίασης ενημερώθηκαν για το νέο κανονισμό καθαριότητας
stigmiotipo-plirous-othonis-14112016-70221-mm-bmp

Ενημερωτική ημερίδα για τους επαγγελματίες εστίασης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η ημερίδα, στην οποία μετείχαν πολλοί επαγγελματίες της περιοχής, αφορούσε τον νέο κανονισμό καθαριότητας και το σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις επενδύσεις και το σχεδιασμό του Δήμου. Ενημέρωσε τους επαγγελματίες για το πρόγραμμα τοποθέτησης καφέ κάδων για την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση απορριμμάτων των καταστημάτων εστίασης και παρουσίασε τα οφέλη που δημιουργούνται για το Δήμο και τους επαγγελματίες από την τήρηση του κανονισμού καθαριότητας. Οφέλη που αφορούν την εικόνα της πόλης, την προστασία και διατήρηση του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων από το Δημοτικό Ταμείο.
Μίλησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, ο προϊστάμενος Καθαριότητας Θανάσης Μίχας και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ κ. Άρης Βρούστης.

Τη συζήτηση συντόνισε ο  Μιλτιάδης Καβράκος, διευθυντής Καθαριότητας του Δήμου.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε ο λόγος στους επαγγελματίες οι οποίοι έκαναν καίριες παρεμβάσεις, σχετικές με το θέμα, με σημαντικότερη ίσως, ότι ζήτησαν από την υπηρεσία να κάνει περισσότερες ενημερώσεις για τους τρόπους διαχείρισης των απορριμμάτων και επίσης να προγραμματιστούν επιδείξεις από την υπηρεσία σε κάθε περιοχή. Το αίτημα αυτό, όπως και πολλά ακόμα, σημειώθηκαν από την υπηρεσία και θα πραγματοποιηθούν σύντομα.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

stigmiotipo-plirous-othonis-14112016-70200-mm-bmp

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.