“Η ασφάλεια στην Ηλιούπολη δεν είναι διαπραγματεύσιμη”




ilioupina

Ο δήμος Ηλιούπολης στο πλαίσιο της πολιτικής του για ασφαλείς και αισθητικά αναβαθμισμένους δρόμους, προχώρησε στο ξήλωμα όλων των παράνομων πινακίδων, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Ο δήμος εφάρμοσε τον νόμο, που έχει ουσιαστικό περιεχόμενο καθώς η πολυχρωμία και ποικιλία ερεθισμάτων από τις μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες που γεμίζουν τα πεζοδρόμια και τις προσόψεις των κτηρίων, αποδεδειγμένα αποσπούν την προσοχή και μπερδεύουν τους οδηγούς στο να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας με αποτέλεσμα εκατοντάδες ατυχήματα.

Η δημοτική αρχή της Ηλιούπολης έχει βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των κατοίκων κατά τις μετακινήσεις τους.

Στο ίδιο πλαίσιο εκπόνησε πρόγραμμα δημιουργίας δρόμων ήπιας κυκλοφορίας γύρω από τα σχολεία και τις παιδικές χαρές, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα αντικατάστασης όλων των ακατάλληλων ή φθαρμένων φανών σηματοδότησης και ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Τέλος έχει εκπονήσει καμπάνια απελευθέρωσης των πεζοδρομίων από κάθε παράνομη κατάληψη ή εμπόδιο για την απρόσκοπτη διέλευση των πεζών.

Η ασφάλεια στην Ηλιούπολη δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

pinakiliou

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.