Η αυτοκινητοπομπή του Ομπάμα περνάει από τα νότια προάστια (VIDEO)




obavari

Η αυτοκινητοπομπή του Μπαράκ Ομπάμα, αναχώρησε από το αεροδρόμιο με κατεύθυνση τον Αστέρα της Βουλιαγμένης, στο οποίο θα καταλύσει  καθ’ όλη τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στη χώρα μας.
Ο πρόεδρος Ομπάμα, λόγω του υπερατλαντικού ταξιδιού του, προτίμησε να πάει πρώτα στο ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστεί και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ξεκινώντας επίσημα τις επαφές του.
Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει το αυτοκίνητο του Μπαράκ Ομπάμα και δεκάδες συνοδευτικά να διασχίζουν την παραλιακή λεωφόρο. Αυτονόητο είναι πως εκείνη τη στιγμή κανένα άλλο όχημα δεν επιτρεπόταν να κινείται στην περιοχή με τις αστυνομική παρουσία να είναι έντονη.

Δείτε το πέρασμα από τη Γλυφάδα:

Στο δεύτερο βίντεο η αυτοκινητοπομπή περνάει από τη λεωφόρο Βάρης -Κορωπίου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.