Γλυφάδα: Τα λιομαζώματα στην ΕΡΤ (VIDEO)
stigmiotipo-plirous-othonis-4112016-32831-mm-bmp

Ξεκίνησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τη συγκομιδή ελιών από τους κοινόχρηστους χώρους του δήμου Γλυφάδας, με σκοπό την παραγωγή ελαιόλαδου και τη διάθεσή του σε φτωχές και άπορες οικογένειες, μέσω του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου.
Η αρχή έγινε από το προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου, με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών και εθελοντών πολιτών. Η εκπομπή “ΕΡΤ Ενημέρωση” έκανε ζωντανή σύνδεση με το σχολείο και μίλησε με τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, τη διευθύντρια και με παιδιά.
Όποιος επιθυμεί να δηλώσει εθελοντικά συμμετοχή και να βοηθήσει στη συγκομιδή, μπορεί να επικοινωνεί στο πενταψήφιο τηλέφωνο του Δήμου Γλυφάδας, 15464. Ας στηρίξουμε όλοι την κοινωνική αυτή δράση και καινοτόμο πραγματικά προσπάθεια.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.