Γλυφάδα: Aναβάλλεται η παρατήρηση του Άρη από την πλατεία Εσπερίδων




ariskolaz

Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, η αυριανή παρατήρηση του πλανήτη Άρη από τη Γλυφάδα αναβάλλεται. Το επόμενο Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, οι κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια νοητή επίσκεψη στον “κόκκινο πλανήτη”, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. Το National Geographic, θα τοποθετήσει τηλεσκόπιο στην πλατεία Εσπερίδων, σε μια πρωτοβουλία που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Μέσα από το φακό υπερσύγχρονων τηλεσκοπίων, δίνεται η μοναδική ευκαιρία σε όλους να παρατηρήσουν ουράνια σώματα, καθώς και τον πιθανό επόμενο προορισμό του ανθρώπου στο ηλιακό μας σύστημα, τον πλανήτη Άρη. Αν σας συναρπάζει το διάστημα και οι πλανήτες, επισκεφθείτε τη Γλυφάδα το επόμενο Σάββατο το απόγευμα και μάθετε περισσότερα για το διάστημα αλλά και για τον κόκκινο πλανήτη!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.