Γλυφάδα: 30 πρωτοετείς φοιτητές ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Βρυξέλλες (ΕΙΚΟΝΕΣ)
epegly5

Τους 473 μαθητές και μαθήτριες των δημοσίων σχολείων της Γλυφάδας που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και πλέον φοιτούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, βράβευσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Διασχολικό Κέντρο της πόλης. Στους μαθητές απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι, ενώ όλοι συμμετείχαν σε κλήρωση από την οποία προέκυψαν οι τριάντα τυχεροί που θα συμμετέχουν σε επίσκεψη στις Βρυξέλλες, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τη λειτουργία τους.

 «Η προσπάθειά τους, η επιτυχία τους, τα χαμόγελά τους μας δίνουν φοβερό κουράγιο και αισιοδοξία, σε καιρούς δύσκολους για όλους. Μαζί με τις οικογένειές τους, καμαρώνουμε κι εμείς!», τόνισε ο κ. Παπανικολάου και συμπλήρωσε: «Η αριστεία πρέπει να επιβραβεύεται, η προσπάθεια πρέπει να επιβραβεύεται – και αυτό ακριβώς κάναμε. Ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς και στους καθηγητές, που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά, με μεράκι και αγάπη και τα βοήθησαν να προκόψουν στη ζωή τους».

 Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Νατάσσα Αργυροπούλου, συνεχάρη τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και την Ένωση Γονέων, καθώς και τους εργαζόμενους στο γραφείο Παιδείας του Δήμου Γλυφάδας, για τον αφανή αγώνα και την πολύτιμη στήριξή τους. «Σας εύχομαι το νέο κεφάλαιο στην ζωή σας να σας οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους και τις προσδοκίες σας», είπε απευθυνόμενη στους επιτυχόντες μαθητές.

epegly13

epegly12

epegly11

epegly10

epegly9

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

epegly7

epegly6

epegly5

epegly4

epegly3

epegly2

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.