Γιάννης Αντωνάκης: “Η ομάδα φέρνει το καλό αποτέλεσμα” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




20161018_112434

Ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά, με ιδέες και όνειρα για την πόλη του, κατάφερε καλλιεργώντας το πνεύμα της ομαδικότητας, να “αναστήσει” το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου και να το κάνει ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας.

Είναι ο Γιάννης Αντωνάκης, 31 χρόνων, ραδιολόγος-ακτινολόγος στο επάγγελμα, ο οποίος ανέλαβε υπεύθυνος λειτουργίας του κολυμβητηρίου, τον Σεπτέμβριο του 2014 και καθημερινά δίνει μάχη με την ομάδα του για να δουλεύουν όλα ρολόι.

Το Κολυμβητήριο διαθέτει δύο θερμαινόμενες πισίνες, η μια Ολυμπιακών διαστάσεων, πενηντάρα, (50μ. x 25μ.) με οκτώ διαδρομές και η άλλη εκμάθησης (10μ. x 12,5μ.) η οποία είναι σκεπαστή.

Έχουν φιλοξενηθεί πολλοί διεθνείς αγώνες και χαρακτηρίζεται από τα πλέον σύγχρονα του λεκανοπεδίου αλλά και πανελλαδικά.

Τον Αύγουστο του 2015 πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση και συντήρηση της κολυμβητικής δεξαμενής και των βοηθητικών χώρων του κολυμβητηρίου.

“Το Σεπτέμβριο του 2014 μου ανατέθηκε η επίβλεψη και διαχείριση του κολυμβητηρίου εξ ολοκλήρου τόσο από τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη όσο και από όλο το ΔΣ του ΘΟΠΑΑ ομόφωνα” λέει στο geitonoiamou.gr, o Γιάννης Αντωνάκης.

“Έβαλα ένα στοίχημα: να γίνει λειτουργικό και να μην ξανακλείσει όπως έκλεινε κάθε χρόνο για έξι μήνες.

Με λίγα λόγια να μπορεί να αυτοσυντηρείται. Δυστυχώς αυτό το διαμάντι που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2004  το παραλάβαμε κακοσυντηρημένο με πολλά λειτουργικά προβλήματα και στην κυριολεξία παρατημένο.

Τα μέλη του ήταν πολύ λίγα για να μπορέσει να αυτοσυντηρηθεί, μόλις 700 και αυτή την στιγμή μαζί με τις ομάδες ξεπερνάμε τα 2.500 μέλη.

Καθημερινά δίνουμε τον αγώνα μας και μιλάω στον πληθυντικό γιατί αυτή η ομάδα δεν αποτελείται μόνο από τον υπεύθυνο του κολυμβητηρίου αλλά και από τους εργαζόμενους που με εμπιστεύονται και συμβάλλουν ενεργά στη σωστή λειτουργία του. Τους ευχαριστώ για την άψογη συνεννόηση! Φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα χωρίς την βοήθεια του δημάρχου μας Ανδρέα Κονδύλη, τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή.

Εμείς δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο, αρκεί και ο δημότης να βοηθήσει σε αυτό το δύσκολο έργο με τον δικό του τρόπο, να προσέχει και να σέβεται τον χώρο.

“Είμαστε μια ομάδα, δεν υπάρχει leader, δεν υπάρχει αρχηγός παρά μόνο στα χαρτιά, όλοι μαζί έχουμε ανεβάσει το κολυμβητήριο. Από τον προπονητή και τον υπεύθυνο μέχρι την καθαρίστρια και τον συντηρητή. Η ομάδα φέρνει το καλό αποτέλεσμα”

“Τα ντους στα αποδυτήρια ήταν ένα μαύρο χάλι, πέρυσι τα αντικαταστήσαμε αλλά με λύπη σας λέω ότι μέσα σε τρεις μήνες χρειάζονται επιδιόρθωση. Κάποιοι δημότες δεν τα πρόσεξαν και τα σπάσανε, τώρα ψάχνουμε ανταλλακτικά για να τα ξαναφτιάξουμε.

Βρισκόμαστε στο μηχανοστάσιο, όταν το παραλάβαμε δεν μπορούσες να μπεις μέσα, είχε 10 πόντους νερό, οι λέβητες δεν είχαν συντηρηθεί για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, οι δύο από τις τρεις αντλίες της πισίνας δεν δούλευαν, με αποτέλεσμα να μην ζεσταινόταν σωστά το νερό, το σύστημα πυρασφάλειας δεν δούλευε, δεν είχαν γίνει αναγομώσεις, πλέον η πυρασφάλεια είναι σε πλήρη λειτουργία”

“Η καθαριότητα είναι το Α και το Ω για το κολυμβητήριο, τα περισσότερα πλακάκια ήταν σπασμένα και τα αντικαταστήσαμε. Βάλαμε ηλεκτρονικά χρονόμετρα που είναι απαραίτητα για να μετρούν οι κολυμβητές σωστά το χρόνο τους”

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

kolalimounew

kolanto5

kolanto3

kolanto2

kolanto1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.