Ένα έργο που μιλάει για τους δυο πόλους της ζωής μας, τη νιότη και τα «γηρατειά»




sternimou

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου παρουσιάζει Το έργο «Στερνή μου νιότη…» της Μαρίας Μπακέλλα. Φέτος το παρουσιάζουν δυο ομάδες. Από τη μια το παιδικό εργαστήρι με τριάντα δυο μικρά παιδιά με φαντασία, λόγο και δημιουργικότητα. Παιδιά που πάντα ξέρουν, αντιλαμβάνονται, αισθάνονται και κατανοούν αυτά που εμείς νομίζουμε πως τους είναι δύσκολα. Κι από την άλλη το νεοσύστατο εφηβικό εργαστήρι ξεκινά την θεατρική του δράση.

Είκοσι ένα έφηβοι – οι δεκαοκτώ προερχόμενοι από το Παιδικό Εργαστήρι – με λόγο σκληρό και τρυφερό μαζί, ένα βήμα πριν την ενήλικη ζωή, με πολύ κέφι, αγάπη και ανεξάντλητη ζωντάνια, ξεκινά, συνεχίζει, ονειρεύεται και διεκδικεί.

Το ίδιο έργο με διαφορετική δυναμική από την κάθε ομάδα, ένα έργο που μιλάει για τους δυο πόλους της ζωής μας, τη νιότη και τα «γηρατειά», που μιλά για αυτούς τους ανθρώπους που ρωτάνε αχόρταγα «και μετά;» που τα γεγονότα τους προκαλούν, που αιφνιδιάζονται ,θαυμάζουν και που πάντα βρίσκουν χαρά στο παιχνίδι της ζωής !
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΦΗΒΙΚΟ ΕΡΓ.25,26,27/11 ΄& 2,3,4/12 2016
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓ. 9,10,11,16,17,18/12/2016

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.