Δωρεάν μαθήματα για παιδιά στο Γκολφ Γλυφάδας




stigmiotipo-plirous-othonis-22112016-31806-mm-bmp

Δωρεάν μαθήματα εκμάθησης γκολφ σε παιδιά ηλικίας 8-17 ετών προσφέρει η Ακαδημία Γκολφ Γλυφάδας. Τα επίσημα εγκαίνια του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλών μικρών αθλητών.

Βασικός στόχος είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τη γοητεία του Ολυμπιακού αθλήματος του γκολφ, τις διαχρονικές αξίες της άμιλλας, να έρθουν πιο κοντά στη φύση και να την αγαπήσουν, αλλά και να νιώσουν ηρεμία και χαλάρωση μέσα στο μοναδικό περιβάλλον του Γκολφ της Γλυφάδας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, από τις 10 ως τις 11:30 και τα έχουν αναλάβει έμπειροι προπονητές, οι οποίοι θα τους μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, με στόχο να βγάλουν και τους μελλοντικούς πρωταθλητές του γκολφ!

stigmiotipo-plirous-othonis-22112016-31824-mm-bmp

Οι εγκαταστάσεις του Γκολφ Γλυφάδας έχουν ανακαινιστεί πλήρως από τη διοίκηση, ώστε να εξυπηρετούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη. Παράλληλα, περιμετρικά του γηπέδου διαμορφώνεται ένας μοναδικός δρόμος περιπάτου και ποδηλατόδρομος, σε μια μεγάλη ανάπλαση που είναι σε εξέλιξη. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, στόχος είναι η ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του Γκολφ και η προώθηση του αθλήματος στις νεότερες γενιές.

stigmiotipo-plirous-othonis-22112016-31848-mm-bmp

«Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε να παρευρεθείτε στον όμορφο και ανακαινισμένο χώρο μας και πολύ περισσότερο σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας και τους δίνετε την ευκαιρία να ανακαλύψουν την γοητεία του ολυμπιακού αθλήματος και να γίνουν μέλη της Ακαδημίας Γκολφ», τόνισε κατά τη γιορτή των εγκαινίων ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Γκολφ Α.Ε., Στέλιος Κουρουπάκης. «Βασική μας επιδίωξη είναι να γνωρίσουν οι μικροί αθλητές τις διαχρονικές αξίες της άμιλλας, να έρθουν πιο κοντά στη φύση και να την αγαπήσουν, αλλά και να νιώσουν ηρεμία και χαλάρωση σ’ αυτό το μοναδικό περιβάλλον του Γκολφ της Γλυφάδας», συμπλήρωσε.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.