Boύλα: “Σήκωσαν” το σπίτι του Τσόρι Ντομίνγκες!




tsori

Μια οδυνηρή έκπληξη περίμενε τον Αργεντίνο άσο του Ολυμπιακού, Αλεχάντρο “Τσόρι” Ντομίνγκεζ, όταν το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε στην μονοκατοικία του στην περιοχή της Βούλας.
Άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι του και το είχαν… σηκώσει, καθώς οι κακοποιοί άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα επίσης μεγάλης αξίας, αλλά και το σύνολο σχεδόν της γκαρνταρόμπας του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι τρεις διαρρήκτες που εισέβαλαν στην μονοκατοικία της Βούλας στην οδό Σπερχειού, γνώριζαν άριστα, όχι μόνο ποιος κατοικεί στο συγκεκριμένο σπίτι, αλλά και το τι θα βρουν να αρπάξουν.
Εκτός αυτού γνώριζαν άριστα ακόμα και τα συστήματα ασφαλείας του σπιτιού και συγκεκριμένα τα σημεία που υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, προκειμένου να τις αποφύγουν, και κυρίως πού είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός, ώστε να τον απενεργοποιήσουν με την μέθοδο του “πνιγμού” μέσα σε κουβά με νερό.

Ωστόσο το κυριότερο είναι πως οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο, όταν πια είχαν ειδοποιηθεί από τον άσο του Ολυμπιακού, διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της μονοκατοικίας, παράθυρα, μπαλκονόπορτες αλλά και στην κεντρική πόρτα, δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Κατά συνέπεια οι κακοποιοί είχαν στην κατοχή τους είτε “πασπαρτού”, είτε αντικλείδι, με το σοβαρό ερώτημα που χρήζει απάντησης να είναι πού βρήκαν το αντίγραφο του κλειδιού για την πόρτα ασφαλείας της μονοκατοικίας του ποδοσφαιριστή.
Η κλοπή
Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και όπως διαπιστώθηκε από την επιτόπια έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, οι “ποντικοί” μπήκαν στο περίβολο της μονοκατοικίας το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 21:00.
Εκείνη την ώρα ο Τσόρι Ντομίνγκεζ ήταν στην προπόνηση του Ολυμπιακού, κάτι που ίσως γνώριζαν οι δράστες και για το λόγο αυτό επέλεξαν την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για την “δουλειά”.
Άνοιξαν, όπως προαναφέραμε, με “πασπαρτού” ή αντικλείδι την πόρτα της μονοκατοικίας και εισήλθαν στο εσωτερικό, αφού πρώτα είχαν φροντίσει να απενεργοποιήσουν τα συστήματα ασφαλείας.
Οι κακοποιοί ερεύνησαν τους χώρους και τελικά άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά και τα περισσότερα ρούχα από την γκαρνταρόμπα του γνωστού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και διέφευγαν ανενόχλητοι.
Η κλοπή διαπιστώθηκε από τον ίδιο τον Αργεντίνο παίχτη, όταν πια επέστρεψε σπίτι του μετά την προπόνηση και βέβαια ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.
Αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, αλλά και άνδρες της σήμανσης, έφθασαν άμεσα στο σημείο και πραγματοποίησαν έρευνες για τυχόν αποτυπώματα, αλλά και γενετικό υλικό που είναι πιθανόν να άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι διαρρήκτες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ newit.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.