Ασφαλείς παιδικές χαρές
paidikesiliou1

Το πρόγραμμα ανακαίνισης και πιστοποίησης των παιδικών χαρών του δήμου Ηλιούπολης εντάσσεται στο πλαίσιο του στόχου για φιλικές και ασφαλείς γειτονιές. Ήδη ανακαινίστηκαν και συντηρήθηκαν 14 από τις 32 ενώ επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι η δημιουργία υπαίθριων δημόσιων χώρων, που θα προσελκύουν και θα παρακινούν τους πολίτες να βγουν από τα σπίτια τους, να κινηθούν και να συναντήσουν τους συμπολίτες τους.

Πρώτη προτεραιότητα αποτελούν τα παιδιά. Η Δημοτική αρχή καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια να βγουν τα παιδιά από τα διαμερίσματα, να ασκηθούν, να συναντήσουν τους φίλους τους, να αναπτύξουν την κοινωνικότητά τους, να παίξουν αμέριμνα.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Σε όλες τις παιδικές χαρές της Ηλιούπολης αντικαθίστανται όλα τα φθαρμένα όργανα με άλλα σύγχρονων προδιαγραφών ασφάλειας και παιδαγωγικής.

Διαμορφώνονται οι χώροι έτσι ώστε να είναι ασφαλείς και λειτουργικοί. Αντικαθίστανται τα επικίνδυνα υλικά με νέα ασφαλούς χρήσης.

Έτσι, προχωράει το πρόγραμμα πιστοποίησης των παιδικών χαρών ώστε τα παιδιά  να κινούνται μέσα σ’ αυτές με ασφάλεια και οι γονείς να νιώθουν ήσυχοι για το παιχνίδι και τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

paidikesiliou

paidikesiliou2

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.