Απορριμματοφόρο του δήμου 3Β έλιωσε BMW στην Αττική οδό – Βγήκε ζωντανός ο οδηγός




syntrimia

Από αυτή την άμορφη μάζα σιδερικών ο οδηγός βγήκε ζωντανός, πέρασε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο και σήμερα είναι σπίτι του!
Μόνο οι λέξεις «θαύμα» ή θρίαμβος της τύχης μπορούν να περιγράψουν την ευτυχή κατάληξη αυτού του πραγματικά ασυνήθιστου τροχαίου ατυχήματος, που συνέβη προ ημερών στην Αττική Οδό.
Ένα απορριμματοφόρο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, βγήκε από τη λωρίδα κυκλοφορίας και εισερχόμενο στη ΛΕΑ, όπου ήταν σταθμευμένη η μπλε αυτή BMW, πέρασε κυριολεκτικά από πάνω της.
Όπως διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος των 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σχολιάζοντας το περιστατικό στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το απορριμματοφόρο του Δήμου τηρούσε τη στιγμή του ατυχήματος όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές για την ασφαλή του κίνηση στους δρόμους, κινούνταν με την προβλεπόμενη ταχύτητα και ο οδηγός ήταν νηφάλιος και ξεκούραστος.
Το δε όχημα που στραπατσαρίστηκε βρισκόταν αντικανονικά στη ΛΕΑ και συνθλίφθηκε από το απορριμματοφόρο που πέρασε από πάνω και την προστατευτική μπάρα της Αττικής Οδού.
Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 1,5 ώρα για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του ΙΧ από τις τσαλακωμένες λαμαρίνες…
Το πόρισμα της Τροχαίας ακόμη αναμένεται.

ΠΗΓΗ: 3vita.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.