Άλιμος: Αγώνας δρόμου για την περιουσία του δήμου




stigmiotipo-plirous-othonis-15112016-103054-pm-bmp

Καθημερινό αγώνα για την προστασία της περιουσίας του δήμου Αλίμου, δίνουν η τεχνική και η νομική υπηρεσία. Εκτάσεις που ανήκουν στο δήμο λόγω παραλείψεων κάποιων υπαλλήλων, στο παρελθόν, δεν δηλώθηκαν στο κτηματολόγιο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να περιέλθουν στην κατοχή του κράτους. Μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι η έκταση που βρίσκεται δίπλα στο σταθμό μεταφόρτωσης των απορριμμάτων, στον παλιό Άλιμο,  ακριβώς στα σύνορα με το πρώην αεροδρόμιο.

Οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου έχουν καθαρίσει την έκταση, με σκοπό τη δημιουργία αθλητικού χώρου. Η υπόθεση έχει και τα ευτράπελά της: Κάτοικοι της περιοχής βλέποντας τα συνεργεία του δήμου που έκαναν εργασίες, ειδοποίησαν την αστυνομία λέγοντας πως η έκταση ανήκει στην “Ελληνικόν Α.Ε.” και  οι εργασίες είναι παράνομες! Είναι σίγουρο ότι αν δεν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες θα περάσει στα χέρια του Λάτση.

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, στο δημοτικό συμβούλιο ξεκαθάρισε ότι αν χρειαστεί, ο δήμος θα προσφύγει στα δικαστήρια.

stigmiotipo-plirous-othonis-15112016-103035-pm-bmp

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.