Άγιος Δημήτριος: Στα χέρια του δήμου έκταση 1214 τ.μ. στην περιοχή “Άνοιξη”




oikopedodadkolaz

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας να περιέλθουν στην ιδιοκτησία του Δήμου Αγίου Δημητρίου όλοι οι χώροι που είναι χαρακτηρισμένοι από το ΓΠΣ ως κοινόχρηστοι χώροι και δεν έχουν αποζημιωθεί ακόμη οι ιδιοκτήτες τους, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την απόκτηση ενός ακόμη χώρου.

Κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος από το Δήμο, με την υπ’ αρ. 110.6/2016 ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Πράσινο Ταμείο», διατίθεται ποσό ύψους 643.530 € για την απ’ ευθείας αγορά τμήματος του Οικοδομικού Τετραγώνου 1217, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαυρογένους και Ευρώτα και είναι χαρακτηρισμένο ως κοινόχρηστος χώρος.

Ο χώρος, συνολικής έκτασης 1214,55 τ.μ., μετά την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών για τη μεταβίβασή του στο Δήμο, θα αξιοποιηθεί δεόντως προς όφελος των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

stigmiotipo-plirous-othonis-15112016-95242-pm-bmp stigmiotipo-plirous-othonis-15112016-95322-pm-bmp

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.