Συνάντηση Καπάταη με εκπροσώπους των λαϊκών αγορών




kapataislaikes

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Χρήστου Καπάταη και των εκπροσώπων της ΣΤ΄ Λαϊκής Αγοράς αποτελούμενη από τους κ.κ Γιάννη Δημητρίου πρόεδρο, Ηλία Χόρτη Γενικό Γραμματέα και Παναγιώτη Χόρτη.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις λαϊκές αγορές των περιοχών του Δήμου Αλίμου, Ελληνικού – Αργυρούπολης και Καλλιθέας αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν τον κλάδο.
Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η εξαιρετική συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και των λαϊκών αγορών της Αθήνας.
Ο πρόεδρος Γιάννης Δημητρίου, μεταξύ άλλων δήλωσε την πρόθεσή του να βοηθήσει τις ευπαθείς ομάδες πολιτών της περιοχής μας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ευχαρίστησε για την συνεργασία και την προσφορά των λαϊκών αγορών, δήλωσε ότι πρόκειται για ένα θεσμό ο οποίος χαίρει της υποστήριξης της Περιφέρειας Αττικής αλλά και του συνόλου των πολιτών.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.