Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση των αντιβιοτικών;




antivio

Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016, στις 18:00 μ.μ.στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου (Ιωνίας 96).

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αλίμου, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν από κοινού το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

        Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι να γίνει κατανοητό από όλους τους Δημότες:

  • Πώς μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στη μείωση της άσκοπης χρήσης των αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε πραγματικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι,
  • Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση των αντιβιοτικών,
  • Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών στους ενήλικες ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουν αντιβιοτικό.

Το θέμα θα αναπτύξει ο κ. Άγγελος Πεφάνης, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Συντονιστής Δ/ντής Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πρόσκληση Εκδήλωσης.pdf

Αφίσα Εκδήλωσης.pdf

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.