“Ο αγώνας συνεχίζεται, σε θάλασσα και στεριά, για μία δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




plokolaz

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και το South Evian Gulf team ένωσαν τις δυνάμεις τους σε έναν κωπηλατικό διάπλου ζωής, ελπίδας και αλληλεγγύης, με απόπλου από το Σούνιο, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κατάπλου στο Ελληνικό την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. Οι κωπηλάτες του SEGT, μαζί με συναθλητές και άλλους θαλασσινούς συνοδοιπόρους τους, διέπλευσαν με καγιάκ ανοιχτής θαλάσσης την απόσταση των 26 ναυτικών μιλίων, παράκτια της Αττικής, με σκοπό τη συγκέντρωση φαρμάκων για τους ανασφάλιστους και άπορους συνανθρώπους μας αλλά και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα επείγοντα προβλήματα του δημόσιου συστήματος υγείας.

plo6

plo7

plo8

Γεώργιος Βήχας – εκπρόσωπος ΜΚΙΕ

Τερματισμός του διάπλου αλληλεγγύης στο Ελληνικό!
Ευχαριστώ τους αγαπημένους φίλους, τις εθελόντριες και τους εθελοντές του ΜΚΙΕ, όλες και όλους που ήταν εκεί, τόσο για την θερμή υποδοχή τους, όσο και για τα φάρμακα που μας έφεραν.
Άλλη μια δράση για το ΜΚΙΕ ολοκληρώθηκε με την βοήθεια και την στήριξη του Αγγέλου Χριστοφίδη και της ομάδας του. Τους ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ επίσης και τα παιδιά από το Νοστιμον ήμαρ που ήταν και εκείνοι στο Ελληνικό και για την πολύτιμη βοήθεια τους στην επικοινωνία της δράσης.

South Evian Gulf team

Αν η επιτυχία ενός εγχειρήματος μετριέται με την ψυχή που κινεί το κουπί, με το χαμόγελο ακόμα και όταν η θάλασσα πάει να σε λυγίσει, με το πλήρωμα να δουλεύει ρολόι κόντρα στον καιρό, με τις αγκαλιές στον τερματισμό και με την εκπλήρωση του κοινωνικού σκοπού που πάντα θα αποτελεί πυξίδα και οδηγό μας, τότε το Σούνιο – Ελληνικό 2016 κατέκτησε δικαιωματικά μία από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της ομάδας. Ο αγώνας συνεχίζεται, σε θάλασσα και στεριά, για μία δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία. South Evian Gulf team, Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού – ΜΚΙΕ, Νόστιμον ἦμαρ

plo5

plo3

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

plo2

plo4

plo1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.