Mεροκάματο του τρόμου για οδηγό λεωφορείου στην παραλιακή (ΕΙΚΟΝΕΣ)




falieroskolaz

Επίθεση με πέτρες από δυο άγνωστους δέχτηκε σήμερα το πρωί, ο οδηγός του ΟΑΣΑ, Κώστας Φαλιέρος.

Χρειάστηκε να παραβιάσει τον κόκκινο φανάρι, στην παραλιακή, έξω από το Yabanaki, στη Βάρκιζα, για να γλυτώσει από τη μανία τους. Η επίθεση έγινε στις 6:35 το πρωί, στο τέρμα της Βάρκιζας.

Ο Αλιμιώτης οδηγός του ΟΑΣΑ περιέγραψε στο notia.gr την περιπέτεια που έζησε:

“Έκανα το δρομολόγιο με αφετηρία το σταθμό του μετρό στο Ελληνικό και τελικό προορισμό τη Βάρκιζα.

Έφτασα έξω από το Yabanaki, κατέβηκαν οι επιβάτες και περίμενα για να ξεκινήσω το δρομολόγιο της επιστροφής. Οι πόρτες του λεωφορείου (διπλό λεωφορείο «φυσαρμόνικα») ήταν ανοιχτές ενώ η μπροστινή, δίπλα μου ήταν κλειστή. Ξαφνικά με πλησιάζει ένας νεαρός γύρω στα 25, που μιλούσε άπταιστα Ελληνικά.

Του άνοιξα την πόρτα για να μπει μέσα και αυτός μου λέει: “κατέβα κάτω να σε γ…..” Δεν ήθελε να μπει μέσα. Άρχισε να πετάει πέτρες και να σπάει πόρτες και παράθυρα. Αμέσως έκλεισα όλες τις πόρτες, έβαλα μπροστά και απομακρύνθηκα. Ταυτόχρονα πήρα τηλέφωνο την αστυνομία. Σταμάτησα περίπου 100 μέτρα, όταν εμφανίστηκε και δεύτερο άτομο. Έσπασαν τα τζάμια σε τρία παράθυρα και μια πόρτα. Για να ξεφύγω αναγκάστηκα να παραβιάσω το κόκκινο στο φανάρι της παραλιακής. Ευτυχώς που δεν τραυματίστηκα από τις πέτρες. Δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο της επίθεσης. Είμαι πολύ σοκαρισμένος από το περιστατικό. Η αστυνομία ήρθε μετά από μία ώρα”

falieros5

falieros4

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

falieros3

falieros2

falieros1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.