Η ΔΗΜΤΟ Αλίμου τίμησε την επέτειο του ΟΧΙ




28nd3

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Με σεμνότητα και με εθνική υπερηφάνεια αντιπροσωπεία της Τοπικής μας Οργάνωσης παρέστη στις εκδηλώσεις του Δήμου μας για να τιμηθεί η ΕΠΕΤΕΙΟΣ του ηρωικού ΟΧΙ που σήμανε την έναρξη του ελληνοϊταλικού πολέμου,όταν και γράφτηκαν ηρωικές στιγμές για το Έθνος μας.

Αρχικά, στις 10 το πρωί εψάλη η καθιερωμένη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμακίου και εν συνεχεία , στην παραλία, μπροστά από το άγαλμα των πεσόντων, τρισάγιο για την ανάπαυση των ευκλεώς πεσόντων ηρώων.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων, όπου από κοινού Η ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αλίμου μαζί με την ΟΝΝΕΔ Αλίμου κατέθεσαν στεφάνι αποτίοντας κατ’αυτό τον τρόπο φόρο τιμής. Τα στεφάνια κατέθεσαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Μανώλης Μιχαλέτος και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μιχάλης Σουβερμέζογλου.

Η αντιπροσωπεία παρακολούθησε στη συνέχεια την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας,τους παραδοσιακούς χορούς καθώς και τη μαθητική παρέλαση.

Ζήτω το Έθνος!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.