Η ΔΗΜΤΟ Αλίμου τίμησε την επέτειο του ΟΧΙ
28nd3
Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Με σεμνότητα και με εθνική υπερηφάνεια αντιπροσωπεία της Τοπικής μας Οργάνωσης παρέστη στις εκδηλώσεις του Δήμου μας για να τιμηθεί η ΕΠΕΤΕΙΟΣ του ηρωικού ΟΧΙ που σήμανε την έναρξη του ελληνοϊταλικού πολέμου,όταν και γράφτηκαν ηρωικές στιγμές για το Έθνος μας.

Αρχικά, στις 10 το πρωί εψάλη η καθιερωμένη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμακίου και εν συνεχεία , στην παραλία, μπροστά από το άγαλμα των πεσόντων, τρισάγιο για την ανάπαυση των ευκλεώς πεσόντων ηρώων.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων, όπου από κοινού Η ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αλίμου μαζί με την ΟΝΝΕΔ Αλίμου κατέθεσαν στεφάνι αποτίοντας κατ’αυτό τον τρόπο φόρο τιμής. Τα στεφάνια κατέθεσαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Μανώλης Μιχαλέτος και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μιχάλης Σουβερμέζογλου.

Η αντιπροσωπεία παρακολούθησε στη συνέχεια την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας,τους παραδοσιακούς χορούς καθώς και τη μαθητική παρέλαση.

Ζήτω το Έθνος!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.