Γλυφάδα: Τα αδέσποτα του ΣΠΑΖ κατηφορίζουν στο Pere Ubu
pere-ubu-final

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ο ΣΠΑΖ παίρνει κάποια από τα σκυλιά που φιλοξενεί και ψάχνουν το παντοτινό τους σπίτι και κατηφορίζει προς κέντρο της Γλυφάδας φιλοξενούμενος σε ένα από τα πιο στυλάτα και συγχρόνως φιλόζωα μαγαζιά των νοτίων προαστίων, το Pere Ubu. Την σημασία του ονόματος θα την ανακαλύψετε μόνο από κοντά.

Από τις 11.00 εως τις 16.00 θα σας περιμένουμε για να γνωρίσετε κάποια από κοντά και κάποια από τα ιδιαίτερα άλμπουμ που τους ετοιμάσαμε. Θα υπάρχουν ενημερωτικά φυλλάδια για υπεύθυνη υιοθεσία και φιλοζωία αλλά και φυλλάδια για τις υποχρεώσεις μας ως ιδιοκτήτες ζώων.

Τέλος, θα υπάρχει ο κουμπαράς του ΣΠΑΖ για όποιον θέλει να βοηθήσει τον ΣΠΑΖ να συνεχίσει να βοηθάει τα αδέσποτα καθώς και τα μοναδικά t-shirt μας!Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Ξανά λοιπόν!

Πότε; Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Που; Pere Ubu, Κύπρου 74, Γλυφάδα

Τι ώρα; 11.00 – 16.00

Γιατί; Για βοηθήσουμε τον ΣΠΑΖ να συνεχίσει να βοηθά τα αδέσποτα!

Pere Ubu: http://www.pereubu.gr/gr/index.html
https://www.facebook.com/UBUpurefood /https://www.facebook.com/PERE.BAR.ROTISSERIE/

Κάτι χιλιάδες ευχαριστώ στη Μαργαρίτα για την ανεκτίμητη βοήθειά της
https://www.facebook.com/poscreation

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.