Γλέντι μέχρι το πρωί από την Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




koukolaz
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Αττικής (Αγίου Δημητρίου 186), το «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ» του συλλόγου “ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ”

Ένα μεγάλο ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ και πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! δέχθηκαν οι μικροί και μεγάλοι Χορευτές του συλλόγου, για την παρουσία τους στο «Ηπειρώτικο Πανηγύρι» με κλαρίνο το ΔΟΚΙΜΟ και τραγούδι το Δημήτρη Τζουμερκιώτη και την Ελευθερία Χαραλάμπους, καθώς και οι συντελεστές της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής “ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ”.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν την προσπάθειά μας.
Στην εκδήλωση μας είχαμε τη χαρά και την τιμή να είναι κοντά μας ο π. Υπουργός κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, ο π. Υπουργός κ. Καρχιμάκης Μιχάλης και ο Βουλευτής Β΄ Αθήνας κ.Χρήστος Κατσώτης. Επίσης ο κ. Ηλίας Σώζος εκπρόσωπος του π. Περιφερειάρχη του κ.Γιάννη Σγουρού.
Το Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής εκπροσώπησε η Δήμαρχος κ. Μαρία Ανδρούτσου, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Αδελφότητας Απανταχού Κραψιτών Αθήνας κ. Ελένη Καντζέλη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η κ. Αρετή Τζαμπαζόγλου, ο κ. Κώστας Χριστοδουλής, ο κ. Μάκης
Μπέλλος, ο κ. Αδαμόπουλος και ο κ. Παπαδακάκης.
kou1
kou2
kou3
kou4
kou5
kou6
kou7
Από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος μας τίμησε με την παρουσία του ο Α΄Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας κ. Κώστας Κωνής και το μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής και Πρόεδρο της Αδελφότητας Ελληνικού Ιωαννίνων κ. Μαίρη Καραγιώργου.
Κοντά μας ήταν η Πρόεδρος του Συνδέσμου Συρρακιωτών Αθήνας και Σχολική Σύμβουλος στη Διεύθυνση Πρωτ/θμιας & Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας κ. Ελευθερία Γκαρτζονίκα, ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Ερευνητής και Μελετητής της Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής κ. Δημήτρης Κώτσικας και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλης Καρφής του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου ΧΟΡΟΠΑΙΔΕΙΑ, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μουργκάνας κ. Ζωή Ντρούκα, η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΘΗΝΑ κ. Μαρία Καφούρου, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Περιστερίου Πωγωνίου κ. Βίλιας ο Πρόεδρος Ηλείων κ. Μπαγρής, Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας, η Ταμίας της Ένωσης Ηπειρωτών Ν. Σμύρνης – Π. Φαλήρου ” Η Τιτάνη” κ. Σούλα Στράτη. Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Στρατίνιστας Πωγωνίου Ιωαννίνων κ. Νίκος Κωτσίνης. Από το Σύλλογο Φιλιππιαδιωτών Αττικής ” Ο Άγιος Βησσαρίων” ήταν η Πρόεδρος, ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Κώστας, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρυσαυγή Κώστα και πολλά μέλη από διάφορους Συλλόγους και Αδελφότητες. Ο κ. Μαραφής Δημοσιογράφος από το Δημοτικό Φως, ο κ. Βογιατζής Σκηνοθέτης,και η κ. Άννα Στεργίου Δημοσιογράφος
και Συγγραφέας.
Ευχαριστούμε θερμά το Διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου κ. Διονύσιο Ζησιμάτο και τη Σχολική Επιτροπή του Σχολείου για την παραχώρηση του χώρου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την ιστοσελίδα www. romianews και ιδιαίτερα τον κ. Χριστόφορο Ευθυμίου Πρόεδρο της Αδελφότητας Ρωμιάς Πρέβεζας, για την κάλυψη της εκδήλωσής μας με φωτογραφίες και video.
Προπάντων Eυχαριστούμε το Δάσκαλό μας και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας και του Συνδέσμου Συρρακιωτών Αθήνας, τον Ομότιμο Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ηλία Δήμα που είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζει, καθώς και την Πρόεδρο μας κ.Λίλιαν Παπαδοπούλου που είναι συνέχεια δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθεί και έχει καταφέρει με τον κ. Ηλία Δήμα και τους Δασκάλους κ. Διονύση Κάρδαρη Αναπληρωτή Καθηγητή στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και την κ. Τζένη Kωστούση Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Οργανωτική Γραμματέα της ΟΙΕΛΕ και Πρόεδρο του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής “Ο Άγιος Βησσαρίων”, οι οποίοι με περίσσια θέληση και μεράκι αναβιώνουν τη Μουσικοχορευτική μας παράδοση και προσπαθούν να προβάλλουν το Σύλλογο μας τόσο στο Εσωτερικό όσο και στο Εξωτερικό, στην Τηλεόραση, μέσα από τα Χορευτικά μας, τα Θεατρικά μας και γενικότερα τις δράσεις του Συλλόγου μας.
Επίσης αξίζουν Συγχαρητήρια σε όλο το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου μας για την άψογη διοργάνωση και την εθελοντική τους προσφορά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους εθελοντές/τριες που με τόσο ζήλο εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Και τέλος ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πάρα πολύ το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟ ΑΓΝΟMARKET
Τους Χορηγούς μας:
• ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
• ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
• το Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ
• το Αρτοποιείο ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ
• τα ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΣΙΟΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
• ΚΑΒΑ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΑΣΙΩΝ(Ιατρίδου 98 – ΚΑΛΛΙΘΕΑ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, όλους τους Δωροθέτες μας που με την προσφορά τους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς
Συγκεκριμένα:
• ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ GREFIS
• ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΔΑΔΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ» ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΑΣΣΑΚΗΣ
• ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
• ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ «ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ» – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
• ΤΑΒΕΡΝΑ «Η Φωλιά των Κυνηγών» – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΟΓΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
• TAVERNA «TSOLIAS» – Αφοί ΧΟΥΝΤΑΛΑ
• ΤΑΒΕΡΝΑ «Η Βοσκοπούλα» – ΣΠΥΡΟΣ ΓΟΥΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
• ΤΑΒΕΡΝΑ «Τα Βλάχικα» – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Χ. ΓΟΥΛΑΣ
• ΨΗΣΤΑΡΙΑ «Ο ΘΑΝΑΣΗΣ» – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘ. ΓΟΥΛΑΣ
• ΨΗΣΤΑΡΙΑ «Ο Μπάρμπα Χαράλαμπος»
• ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «Ο ΛΑΜΠΡΟΣ»
• ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ELYSEE
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, μας αγκάλιασε και μας τίμησε με την παρουσία του.
Η Ένωσή μας πιστή στην παράδοση από το 1981 θα συνεχίσει για τη διάσωση και διάδοση της Μουσικοχορευτικής μας Παράδοσης.

 

Να είστε όλοι καλά και με χαρά να ανταμώσουμε και πάλι!!!

 

Με εκτίμηση και σεβασμό
ΤΟ Δ.Σ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.