Δήμος 3Β: Συνεργασία με ειδικούς για την αντιμετώπιση της ανεργίας στην τοπική κοινωνία
anergia3

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η Skywalker ΕΠΕ, αναγνωρίζοντας ότι η ανεργία αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο κοινωνικό ζήτημα, συμφωνούν να ξεκινήσουν μια κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων, για την διαχείριση σειράς προβλημάτων που δημιουργεί η ανεργία στην τοπική κοινωνία.

Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει κοινό πλαίσιο δράσεων που θα εκπληρώνουν αυτόν τον στόχο, όπως περιγράφεται σε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών, το οποίο θα υπογραφεί από τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον Διευθυντή Επιχειρηματικής Συνέχειας της Skywalker ΕΠΕ, τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου στις 18.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.