Ασκληπιείο Βούλας: Βρέθηκαν ξεχασμένα κοντέινερ με χιλιάδες είδη ιματισμού
asklipio

Τρια ξεχασμένα για περισσότερο από δέκα χρόνια κοντέινερς με χιλιάδες είδη απείραχτου ιματισμού απαραίτητα για τη λειτουργία του νοσοκομείου βρέθηκαν σε αποθήκες του Ασκληπιείου Βούλας, την ώρα που οι ασθενείς αναγκάζονταν να φέρνουν από το σπίτι τους κουβέρτες και σεντόνια καθώς το νοσοκομείο αντιμετώπιζε τραγικές ελλείψεις.

Τα κοντέινερ με τις χιλιάδες κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια πετσέτες και άλλα είδη ιματισμού βρέθηκαν μετά από έλεγχο σε οικίσκους του Ασκληπιείου. Ο εξοπλισμός είχε παραδοθεί στο νοσοκομείο προ δεκαετίας,αλλά ωστόσο είχε ξεχαστεί χωρίς ποτέ κανείς να μπει στον κόπο να απογράψει και πολύ περισσότερο να τον αξιοποιήσει.
Όπως δήλωσε μιλώντας στο Βήμα FM ο κ. Χάρης Ζαχαρόγιαννης, διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου, η ανακάλυψη έγινε μετά από έλεγχο του νέου διοικητή του νοσοκομείου. «Πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας και ολοκαίνουριο ιματισμό με σεντόνια από αιγυπτιακό βαμβάκι και κουβέρτες που δεν έχουμε στα σπίτια μας», δήλωσε ο διευθυντής της νεφρολογικής μονάδας, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τους ασθενείς οι οποίοι αναγκάζονταν να φέρνουν σεντόνια και κουβέρτες από το σπίτι τους αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό πουν δεν είχαν πετσέτες να σκουπιστούν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.