Ασημένιοι οι δημοτικοί λαχανόκηποι του Αγίου Δημητρίου




laxanoagioskolaz

stigmiotipo-plirous-othonis-25102016-52550-mm-bmp

Το ασημένιο βραβείο στο διαγωνισμό Βest City Awards κέρδισε ο δήμος Αγίου Δημητρίου στην ενότητα Liveable City και συγκεκριμένα στην κατηγορία Αστική Ανάπλαση για το έργο των Δημοτικών Λαχανόκηπων.

Το βραβείο παρέλαβε η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.Οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι του δήμου είναι ένα διαφορετικό έργο Κοινωνικής Πολιτικής. Μια δομή που δεν αφορά μόνο στην κοινωνία, αλλά και στο Περιβάλλον, την οικολογία, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση παιδιών και ενηλίκων και γενικότερα στο σεβασμό στη φύση και το αστικό περιβάλλον.
Ο νέος θεσμός των Best City Awards αναδεικνύει μέσω της ευγενούς άμιλλας και αναγνωρίζει το έργο των OTA στη διαχείριση ενός Βιώσιμου & Πράσινου Αστικού Περιβάλλοντος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

asimeniolaxano1

asimelaxano2

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.