Ζητούνται εθελοντές καθηγητές




koinonikofroalimos

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου απευθύνει κάλεσμα σε εθελοντές καθηγητές για την ενίσχυση της λειτουργίας του. Καλούνται Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί και Βιολόγοι για A’ , Β’, Γ’ Γυμνασίου και Λυκείου, ώστε το Κοινωνικό Φροντιστήριο να στελεχωθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στόχος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι να στηρίξει τις δοκιμαζόμενες από την οικονομική κρίση οικογένειες και να παράσχει πρόσθετη διδακτική βοήθεια σε μαθητές απόρων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών που κατοικούν στον Δήμο Αλίμου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο στεγάζεται σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου) για τους μαθητές του Κάτω Καλαμακίου και σε σχολικές αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Αλίμου (Κουμουνδούρου 19) για τους μαθητές του Άνω Καλαμακίου. Δεδομένου ότι θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, η ιδανική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί μπορούν να καλούν στο 213.2008043 ή να επικοινωνήσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: [email protected]. Υπεύθυνη: κα. Δήμητρα Αιγινίτη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.