Βούλα – Μελβούρνη: Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα σε δύο Ηπείρους




mathitesepi

Το πολιτιστικό πρόγραμμα «ΒΟΥΛΑ-ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ» υλοποίησε το 1ο Γυμνάσιο Βούλας στο πλαίσιο των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, “χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα σε δύο Ηπείρους”, ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής αδελφοποίησης με το ομογενειακό κολέγιο της Μελβούρνης της Αυστραλίας.
Οι μαθητές που επί δύο έτη επικοινωνούσαν μέσω SKYPE και e-mail, με μεγάλη επιτυχία και προβολή στην Αυστραλιανή τηλεόραση, στην καμπάνια «Μιλάμε ελληνικά», ήρθαν στη Βούλα, να γνωρίσουν τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης δεξιώθηκε τους μαθητές της Μελβούρνης και τους καθηγητές τους, την επικεφαλής του προγράμματος, την κ.Χριστίνα Δεσποτέρη μαζί με τους μαθητές και τους καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Βούλας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα με επικεφαλής την Διευθύντρια κ. Μαρία Κασκαντάμη. Οι μαθητές γνωρίστηκαν, έπαιξαν και χόρεψαν ελληνικούς χορούς.
Την εκδήλωση τίμησε η υποπρόξενος της Αυστραλιανής Πρεσβείας στην Αθήνα και η υπεύθυνη των Πολιτιστικών προγραμμάτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής του Υπουργείου Παιδείας, κα Κατερίνα Αλεξιάδου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

xtizo

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.