Τροχαίο στην Πριάμου: “Πρωτοφανής επικοινωνιακή αστοχία της δημοτικής αρχής”
priamoukolaz

(ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Μετά την παρέλευση ενός μηνός από το δυστύχημα στην οδό Πριάμου, που στοίχισε τη ζωή μιας νεαρής συμπολίτου μας και το σοβαρό τραυματισμό άλλης μίας, τοποθετούμαστε επί της ανακοίνωσης της κας Δημάρχου για το συμβάν. Μια ανακοίνωση την οποία η κα Δήμαρχος επέλεξε να βγάλει προτού ακόμα γίνει το τελευταίο κατευόδιο στην άτυχη κοπέλα.


Επιλέγουμε να εστιάσουμε την κριτική μας σε αυτήν ακριβώς την παράξενη, και ιδιαίτερα προσβλητική για τη χρονική συγκυρία, σπουδή της κας Δημάρχου να τοποθετηθεί στο συμβάν. Η κα Ανδρούτσου επέλεξε να αξιοποιήσει το δυστύχημα ως να ήταν μια επικοινωνιακή ευκαιρία για την προβολή των αναπλάσεων στην πόλη που έχουν ήδη ολοκληρωθεί ή σχεδιάζονται να ξεκινήσουν. Μια σπουδή που προκάλεσε τη μήνη πολλών συμπολιτών μας και έστρεψε την κριτική για την απόδοση ευθυνών για το δυστύχημα στη δημοτική αρχή. Προκαλεί ιδιαίτερη απορία αυτή η πρωτοφανής επικοινωνιακή αστοχία της δημοτικής αρχής που αναδεικνύει μια προσέγγιση εκείνων των κρίσιμων στιγμών με έναν ψυχρό πολιτικάντικο τρόπο, μακρυά από το κοινό αίσθημα οδύνης και συντριβής που είχε “σκεπάσει” την πόλη εκείνες τις μέρες.
Ως προς το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες για να τοποθετηθούμε.

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
www.protovouliaad.blogspot.com
[email protected]

androutsoutroxaio

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Kαρμανιόλα η Πριάμου λένε οι κάτοικοι – Ανακοίνωση της δημάρχου Αγίου Δημητρίου για το θανατηφόρο τροχαίο (VIDEO&EIKONEΣ)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.