Κρόνος Αγίου Δημητρίου: Στα άδυτα μιας συνοικιακής ομάδας μπάσκετ (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




krkolaz

Ο Κρόνος είναι μία ομάδα με οικογενειακά πρότυπα. Για την ακρίβεια τηρεί με ευλάβεια την οικογενειακή δομή. Με πατέρα, μητέρα, παιδιά, λοιπούς συγγενείς.

Έτσι την αντιμετωπίζουν όσοι εμπλέκονται σε αυτή. Είτε πρόκειται για διοικητικούς παράγοντες όπως ο πρόεδρός της, Δημήτρης Σκουλίκας, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μπραχάμι, είτε ο προπονητής και οι παίκτριες της ομάδας.

Μακριά από τα στερεότυπα μιας αυστηρά ομάδας με απαρέγκλιτη επαγγελματική οργάνωση όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Εκεί ενηλικιώθηκε ως αθλητής ο Χρήστος Μυριούνης. Έπαιξε κόντρα στο Νάσο Γαλακτερό, όταν εκείνος στο ξεκίνημα της καριέρα του αγωνιζόταν με τον Αμύντα Υμηττού. Οι υποστηρικτές των δύο ομάδων έδιναν ραντεβού στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου και κατηφόριζαν προς το γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, ο ένας δίπλα στον άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ: Newsbeast.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.