Ηλιούπολη: Τα σχόλια για την ανάρτηση του δημάρχου (VIDEO)




stigmiotipo-plirous-othonis-1392016-103410-pm-bmp

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο που ανέβασε στο facebook ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, για την πλατεία Ανεξαρτησίας.

Γράφει ο δήμαρχος: Η Πλ. Ανεξαρτησίας παραδόθηκε στους κατοίκους της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο του έργου της Δημοτικής Αρχής για φιλικές, ασφαλείς και κοινωνικές γειτονιές.

Δείτε τα σχόλια των κατοίκων:

Theo Tsoukalas Maria min xasoume to kosmima

Theo Tsoukalas Kirie valasopoule telia ine alla apo tin stigmi pou piga stin glifada stin plateia esperidon trelathika itan telies idika to edafos tis pedikis xaras, me konta ksilina kaggela

Xrysa Samiotou Θα συνφωνησω με τον Theo Tsoukalas το εδαφος στη γλυφαδα ειναι τελειο .το δικο μας παλι στην αγια μαρινα απαραδεκτο.

Peggy Papadopoulou Στις 9 Σεπτεμβρίου, στην προηγούμενή σας ανάρτηση, σας είχα γράψει αυτό που θα δείτε παρακάτω, και με έκπληξη βλέπω ότι ακόμη δεν έχετε κάνει τον κόπο να δείτε τα χάλια από κοντά, παρά προπαγανδίζετε ένα έργο που δεν έχει τίποτε να προσφέρει ειλικρινά στους κατοίκους! 2 κούνιες για 500 παιδιά ?????? κάτω από τον ανελέητο ήλιο????? για ποιο πράγμα περηφανεύεστε ακριβώς? γιατί δεν μας ακούτε? ιδού τα προηγούμενα σχόλια : Η πλατεία Ανεξαρτησίας είναι σε αισχρή κατάσταση! α) το περιβόητο συντριβάνι, που δεν λειτουργεί για να λέμε την αλήθεια, το μόνο που κάνει είναι να συγκεντρώνει σκουπίδια, λάσπες και κουνούπια! ελάτε να δείτε το χάλι! β) μετά την “ανακατασκευή” της, οι κούνιες, που σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν για τις ανάγκες του πληθυσμού, τοποθετήθηκαν εκεί ακριβώς που δεν υπάρχει κανένα δέντρο, καμία σκιά, ολημερίς! (ενώ από την άλλη μεριά, κάτω από τα δέντρα και τη σκιά υπάρχει απλώς γκαζόν!) . Ξέρω πως δεν έγιναν επί των ημερών σας τα σχέδια αλλά μόνο προς το χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα. γ)Το πεζοδρόμιο διαπλατύνθηκε ώστε να αναπτύσσονται τραπεζοκαθίσματα καταστημάτων, αλλά υπάρχουν σκαλιά και υψηλά κράσπεδα με αποτέλεσμα η πρόσβαση σε άτομα με ειδικές δεξιότητες, βρεφικά καροτσάκια και παιδιά με ποδήλατα είναι απαγορευτική! δ)Προκαλείται κυκλοφοριακό κομφούζιο από τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα και τώρα θα γίνει εκεί και σταθμός του μετρό? Πριν σχεδιάσετε, ακούστε μας! Τόσα λεφτά πήγαν χαμένα ήδη μια φορά, γιατί να επαναλαμβάνονται τα λάθη?

Stratos Manousakis EKEI MOY EIPANE ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΙΝΗ ΜΕΤΡΟ

Stratos Manousakis ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ
Andriana Loudarou 👏👏👏
Stavroulakis Stratis Στην πλατεια αυτη θα ξαναγινει αναπλαση οταν γινει ο σταθμος μετρο Ανω Ηλιουπολη της μελλοντικης γραμμής 5
Maria Kornaraki Κάντε μια βόλτα σε Αργυρούπολη και Γλυφάδα, να δείτε τι θα πει παιδική χαρα!!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.