Η ανάρτηση του Κωνσταντάτου για τα δύο χρόνια στη διοίκηση του δήμου




kon2xroniakola

(Γιάννης Κωνσταντάτος – δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης) Συμπληρώσαμε 2 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου μας.
Ο καιρός κυλάει απίστευτα γρήγορα.! Σαν σήμερα πριν ακριβώς από 2 χρόνια αναλάβαμε την διοίκηση με δική σας εντολή και νομίζω ότι μέχρι σήμερα δεν σας έχουμε διαψεύσει.
Η φωτογραφία είναι από την καθιερωμένη πρωινή σύσκεψη με τους διευθυντές και προϊστάμενους του Δήμου μας. Όλοι μαζί έχουμε γίνει μια δυνατή ομάδα που άλλαξε την νοοτροπία και τον τρόπο δουλειάς του δήμου μας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί με όλο το προσωπικό μας έχουν βοηθήσει σημαντικά ώστε να έχουμε φτάσει σχεδόν τα 120 νέα έργα παρεμβάσεις που άλλαξαν την πόλη μας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλους τους συνεργάτες μου και την παράταξή μας την Ενωμένη Πόλη. Την παράταξη που οδηγεί σταθερά και αταλάντευτα στην πιο δύσκολη εποχή για την χώρα τον δήμο μας και τον έχει θέσει σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου πρωτοφανή για τα δεδομένα της εποχής. Όχι με γκρίνια και διαδηλώσεις αλλά με πολύ δουλειά , αγάπη και μεράκι για τον κόσμο μας.
Μέρα με την μέρα νοικοκυρεύουμε τον Δήμο μας .
Συνεχίζουμε

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.