Γλυφάδα: «I am what I am – The comeback» με τον μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο! (είσοδος ελεύθερη)




zaxaratos

Ο Δήμος Γλυφάδας σας προσκαλεί σε βραδιές θεάτρου και πολιτισμού, όλο τον Σεπτέμβριο, στη Γλυφάδα! Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, με είσοδο ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και σχολικά είδη, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σήμερα Πέμπτη, το Φεστιβάλ συνεχίζεται με την παράσταση του μοναδικού Τάκη Ζαχαράτου, στην 3η Μαρίνα, στις 8:30 το βράδυΠαράσταση «I am what I am – The comeback» με τον μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο! Με τη συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας.

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε μεγάλα κέφια, σε μία παράσταση όπου η Έλλη Στάη ανακρίνει με το μοναδικό της τρόπο τον Αλέξη Τσίπρα παίρνοντας απαντήσεις για όλα. Η Kim Kardashian πουλάει επαναστατικά προϊόντα στις Ελληνίδες, η Ελένη Μενεγάκη τρελαίνεται και χαρίζει δώρα ενώ η Μελίνα Μερκούρη επιστρέφει, για να μας θυμίσει ποιοι είμαστε, βάζοντας τον Σόιμπλε στη θέση του.

Μια τρελή παράσταση με ανατρεπτικές συναντήσεις, όπου η Κριστίν Λαγκάρντ ακούει Μάκη Χριστοδουλόπουλο, η Ζωζώ Σαπουντζάκη κάνει extreme sports με τα αγόρια του World Party και μερακλώνει με Νίκο Οικονομόπουλο, ο Σάκης Ρουβάς μιξάρει Ποπ με Θεοδωράκη και η Νατάσσα Μποφίλιου κερνάει κατάθλιψη μέχρι να την συνεφέρει ο Πάνος Κιάμος και να έρθει η Άντζελα Δημητρίου να χτυπήσει σαν άντρας τα κακώς κείμενα της Βουλής θέλοντας να διαδεχθεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μια φαντασμαγορική παράσταση γεμάτη γέλιο, τραγούδι, σάτιρα και χαρά. π

Διάρκεια: 120 λεπτά

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

festigly

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Bam – Bam» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με τους Σωτήρη Καλυβάτση, Βάνα Ραμπότα, Σοφία Παυλίδου, Βασίλη Κούκουρα και τον Παύλο Κοντογιαννίδη.

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου

«Μια βραδιά για τον Μάνο Χατζηδάκι». Αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη μας. Ηθοποιοί-ερμηνευτές: Κωνσταντίνος Φάμης, Ποθητή Σταυρινούδη

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου

«Χωρίζουμε λέμε»: Η καυστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Πρωταγωνιστούν: Μπέσυ Μάλφα, Αλέξανδρος Ρήγας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου

Συναυλία με τον Ανδρέα Λέοντα, νικητή του X-Factor

Χορηγοί επικοινωνίας: Sfera Radio & Derti 98.6 FM

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.