Γλυφάδα: Εγκαίνια του νέου δημοτικού παιδικού σταθμού (ΕΙΚΟΝΕΣ)
stigmiotipo-plirous-othonis-1492016-85800-pm-bmp

Tα εγκαίνια και ο αγιασμός του νέου παιδικού σταθμού του Δήμου Γλυφάδας, στη διασταύρωση των οδών Πανδώρας και Θεμιστοκλέους, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το πρωί.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε για το νέο παιδικό σταθμό της πόλης:

Πέρασε πάνω από μία δεκαετία για να αποκτήσει η Γλυφάδα μας νέο παιδικό σταθμό!
Και είναι κοινή η παραδοχή ότι η ανάγκη για νέους – σύγχρονων προδιαγραφών – παιδικούς σταθμούς είναι σήμερα μεγαλύτερη από ποτέ .
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Χθες ξεκίνησε να λειτουργεί ο πρώτος απο τους δύο νέους μας παιδικούς σταθμούς – μεθαύριο Πέμπτη στις 08:30 ο αγιασμός και τα εγκαίνια – στη διασταύρωση των οδών Πανδώρας & Θεμιστοκλέους.
Χαλάλι όλος ο κόπος, η δουλειά, τα ξενύχτια, η αγωνία για να ολοκληρωθεί το έργο σωστά και έγκαιρα.

Η ικανοποίηση των γονέων αλλά πάνω από όλα τα χαμόγελα και οι φωνές των μικρών παιδιών μας που μπήκαν στο ολοκαίνουργιο “σπίτι” τους είναι μια ανταμοιβή που δεν θα την άλλαζα με τίποτα, που τίποτα δεν μπορεί να την υποκαταστήσει.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άννυ Καυκά , στην αρχιτέκτονά μας Έφη Σκλαβενίτη και σε όλους όσους εργάστηκαν για να έχουμε αυτό το υψηλοτάτου επιπέδου αποτέλεσμα.

Καλορίζικος !

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

stigmiotipo-plirous-othonis-1492016-85823-pm-bmp

stigmiotipo-plirous-othonis-1492016-85944-pm-bmp stigmiotipo-plirous-othonis-1492016-85851-pm-bmp stigmiotipo-plirous-othonis-1492016-85905-pm-bmp stigmiotipo-plirous-othonis-1492016-85929-pm-bmp

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.