Φθινοπωρινές προβολές στο Cine Άλιμος




tetartikolaz-580x392

Mέχρι και τη Δευτερα 19 Σεπτεμβρίου, θα συνεχιστούν οι προβολές στο “Cine Άλιμος”. Σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί η ταινία “Τετάρτη 04:45” που σάρωσε τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Το περασμένο Σάββατο είχε έρθει ο δημιουργός της ταινίας, Αλέξης Αλεξίου, για να συνομιλήσει με το κοινό, αλλά η βροχή διέκοψε την προβολή.

Θρίλερ 2015 | Έγχρ. | Διάρκεια: 116′

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Αλέξης Αλεξίου με τους: Μαρία Ναυπλιώτου, Στέλιο Μάινα, Δημήτρη Τζουμάκη, Αδάμ Μπουσδούκο, Γιώργο Συμεωνίδη
Ο Στέλιος, χρεωμένος ιδιοκτήτης τζαζ κλαμπ, έχει 32 ώρες διορία να επιστρέψει όσα χρωστάει σε έναν Ρουμάνο γκάνγκστερ που σκοπεύει να του πάρει το μαγαζί. Όταν καταλαβαίνει πως ο μεσολαβητής φίλος του τον έχει προδώσει και η γυναίκα του σκέφτεται να τον εγκαταλείψει, ο Στέλιος αποφασίζει να αντιδράσει.

Συνοπτική κριτική
Σκηνοθετικά στιλάτο και με ένα σοφά κοντρολαρισμένο Μάινα στον πρωταγωνιστικό ρόλο νεο-νουάρ, το οποίο φιλοδοξεί να είναι κάτι περισσότερο από μια (απλώς αλληγορική) ταινία είδους. Δυσκολεύεται όμως φανερά να χωνέψει πλήρως τις σινεφίλ αναφορές στο ασιατικό σινεμά, το αυτοσαρκαστικό χιούμορ και τη χοντροκομμένη παραβολή για την Ελλάδα της κρίσης.

athinorama.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.