Εκστρατεία για την αφισορύπανση




afisory

‘Με σύνθημα  «Φροντίζω την Πόλη μου, Προστατεύω το Περιβάλλον’ ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης ξεκινά  εκστρατεία για την αφισορύπανση.

Παράλληλα προετοιμάζει  καμπάνια ενημέρωσης για την καθαριότητα, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μεταξύ Δήμου και Δημοτών.

Η προστασία του περιβάλλοντος και η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας, ο καθένας προσωπικά πρέπει να αναλάβει το κομμάτι των υποχρεώσεων του.

Ο Δήμος  Ελληνικού Αργυρούπολης στα πλαίσια της συστηματικής και εντατικής προσπάθειας που καταβάλλει ώστε η Πόλη μας να είναι καθαρή,

Με τις υπηρεσίες καθαριότητας προχωρά στην απομάκρυνση αφισών σε κάδους, κολώνες, αλλά και τοίχους της πόλης, που παράνομα έχουν τοποθετηθεί το τελευταίο διάστημα.

 Η Δημοτική Αστυνομία, στο πλαίσιο της τήρησης του Νόμου, αλλά και του Κανονισμού Καθαριότητας ήδη έχει προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες και κυρώσεις που προβλέπονται από το Νόμο (άρθρο 57, παρ.2 του Ν.1416/84, άρθρο 8, παρ.5 και άρθρο 10 του Ν.2946/2001) και από τον Κανονισμό Καθαριότητας Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης (Απόφ. 326/2015).

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τον κανονισμό καθαριότητας και Πόλης από την Ιστοσελίδα του Δήμου στον παρακάτω σύνδεσμο, 

http://www.elliniko- argyroupoli.gr/uplds/file/ KANONISMOSPOLIS.pdf

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.