“Δυστυχώς ζούμε στην ωραιότερη γειτονιά αλλά παρέα με πολλούς κάφρους” (EIKONEΣ)




kaf1

Ο Παλαιοφαληριώτης  δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος, σχολιάζει στη σελίδα του στο facebook την ενέργεια κάποιων κάφρων, όπως τους χαρακτηρίζει, (και λίγα τους λες Γιάννη) που διέλυσαν τα πλαστικά κολωνάκια που είχε βάλει ο δήμος για να εμποδίσει το παρκάρισμα μπροστά στη διάβαση των πεζών (Αγίου Αλεξάνδρου και Ναϊάδων

Δείτε την ανάρτηση:

Ο δήμος Παλ. Φαλήρου εβαλε την Δευτέρα αυτά τα εμποδιάκια για ζώα που που παρκάρουν κ κλείνουν και την πρόσβαση των πεζών και την ορατότητα των αυτοκινήτων. Ανδρέας Δούμας θυμάσαι που σου είπα οτι “μονο με οδοφράγματα και πάλι δύσκολα σταματάει ο μ…”?
Ορίστε η εικόνα σήμερα, Αγ. Αλεξάνδρου και Ναϊάδων.
Δυστυχώς ζούμε στην ωραιότερη γειτονιά αλλά παρέα με πολλούς κάφρους.
Κατά τα λοιπά, καλό μας μήνα!

Aκολουθούν σχόλια:

kaf2

Rea Konstantinidis Να γελάσουμε ή να κλάψουμε

αννα μπουτου Ιδια και χειρότερη η κατάσταση στο Χαλάνδρι όπου έρχονται και παρκάρουν ει δυνατόν και πάνω στο σβέρκο σου και από Φιλοθέη, Ψυχικό κλπ.

 

Marie Tsiraki Ελατε καναδα εγω για 10 λεπτα παρανομο παρκινγκ. 50$ εκει ποσα δινετε; Τπτ! Αρε κτ λαμογια που υπαρχουν. Πεζοδρομιθηκε η αγιου αλεξανδρου για παρκαρουν κτ λαμογια οπως να ναι. Το 126 πως θα στριψει αν παρκαινουν ακομα και στη στροφη; Ελεος. Ο χατζηδακης τι λεει για ολο αυτο;

 Nora Moliviati Τα κολονάκια είναι παράνομα κι επικίνδυνα. Ειδικά για τα μηχανάκια. Για να σταματήσουν τους κάφρους, μπορεί να χαθεί μια ζωή! Επιτέλους… λίγη συνείδηση από όλους χρειάζεται!
 Chrisanthi Gr και η παράνομη στάθμευση στην γωνία ακόμη πιο επικίνδυνη. κάποιοι νόμοι θα υπάρχουν που ρυθμίζουν τέτοιου είδους παραβάσει. συνείδηση υπάρχει?

Nora Moliviati Επαναλαμβάνω… τα κολονάκια είναι παράνομα και επικίνδυνα. Δεν σταματάς την παρανομία με δεύτερη παρανομία. Όταν θα κλείσει αυτοκίνητο, μηχανάκι που πηγαίνει κανονικά στην πορεία του και αυτό εκτραπεί του δρόμου, θα καταλάβετε την επικινδυνότητα που έχει το κολονάκι και πως ένα ατύχημα… γίνεται δυστύχημα.

Chrisanthi Gr Αυτοί είμαστε! Δυστυχώς … Ας το παραδεχθούμε. Που είναι οι νόμοι και οι ποινές; Κάποια λύση θα υπάρχει για αυτούς τους ασυνείδητους.

Κυριακος Περρέας Υπαρχουν και καμερες παντου,δειτε ποιος το εκανε και να το πληρωσει να ξαναφτιαχτει,να πληρωσει και μια κληση .

Thanasis Thanasakis Ας έκοβε κλήσεις ο Δήμος 2 -3 φορές και θα έβλεπες παρκαραν ξανά. ΑΛΛΑ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ!Έτσι βρήκε την πιο εύκολη και επικίνδυνη λύση.

Yannis Freris Τώρα ας αλλάξουμε πίστα. Κλήση αρμόδιων αρχών και αυτοκόλλητα “Είμαι γάιδαρος”.

Martha Zorzou Δυστυχως το περιμενα!!!!

Philip DietschiΠρώτος και καλύτερος είναι ο προμηθευτής (ή μάλλον όλοι οι προμηθευτές) του εν λόγω ταχυφαγείου που παρκάρει εκεί συνέχεια κλείνοντας τον δρόμο. Το έχω πει στον ίδιο και στο κατάστημα, αλλά αδιαφορούν. Έτσι κι εμείς δεν έχουμε πάει να φάμε εκεί από τότε που ανακαλύψαμε την αδιαφορία τους για τον συνάνθρωπο/συντοπίτη και καλώ όλους όσους βλέπω να το αποφεύγουν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.