Δήμος Ηλιούπολης: Δωρεάν μαθήματα μουσικής και ξένων γλωσσών σε ενήλικες




mousikiglosses

Ο Δήμος Ηλιούπολης, συνεχίζει και φέτος την παράδοση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων κιθάρας, μπουζουκιού και φωνητικής μουσικής (χορωδία) σε ενήλικες, αξιοποιώντας έτσι την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών καθηγητών.

Τα μαθήματα είναι μία κοινωνική προσφορά σε εκείνους που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν μουσική παιδεία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να καταθέτουν αιτήσεις συμμετοχής στο Τμήμα Παιδείας – Εθελοντισμού, Δ.Β.Μ. & Πολιτικών Ισότητας (Ισόγειο Δημαρχείου), από 26/9/2016 έως και 31/10/2016.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9970134 και 210 9970156.

O Δήμος Ηλιούπολης, θα  συνεχίσει και φέτος τη ΔΩΡΕΑΝ διδασκαλία μαθημάτων ξένων γλωσσών σε ενήλικες, αξιοποιώντας έτσι την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών καθηγητών, για τις εξής γλώσσες:

ΑΓΓΛΙΚΑ

ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΓΑΛΛΙΚΑ

ΙΤΑΛΙΚΑ

ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΡΩΣΙΚΑ

Τα μαθήματα είναι μια κοινωνική προσφορά στους ενήλικες, που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Δεν θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να καταθέτουν αίτηση συμμετοχής στο Τμήμα Παιδείας – Εθελοντισμού – Δ.Β.Μ. & Πολιτικών Ισότητας (ισόγειο Δημαρχείου), από 3/10/2016 έως και 31/10/2016.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9970134 και 9970156.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος

σε θέματα Εθελοντισμού

Δήμητρα Κορμά

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.