Bρες το δίκιο σου στην Ε.Π.Κ.Ε.




stigmiotipo-plirous-othonis-2292016-13155-mm-bmp

Η Ε.Π.Κ.Ε. Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Ελλάδος ιδρύθηκε αρχές του 2015 έχοντας έναν πολύ δυνατό σκοπό: να γίνει το μέσον για όσους δανειολήπτες και καταναλωτές δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους ώστε να ζουν την καθημερινότητά τους με αξιοπρέπεια και προπάντων ηρεμία.

Έχοντας αφουγκραστεί την επιτακτική ανάγκη των πολιτών για ανακούφιση από τις απαιτήσεις των τραπεζών και των εισπρακτικών, κάναμε το βήμα για να φέρουμε πιο κοντά τον «βασανισμένο» δανειολήπτη με τον νόμο Κατσέλη, και να διαδώσουμε τα τεράστια οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε από τη υπαγωγή μας σε αυτόν.

Δυστυχώς ενώ ο ελληνικός λαός υπήρξε ο καλύτερος πελάτης του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα τώρα απειλείται και εξοντώνεται από το ίδιο σύστημα.

Σαν Ένωση είναι σημαντικός και καταλυτικός ο ρόλος μας και ο σκοπός μας, γιατί είναι απαραίτητο να γνωρίζει ο κόσμος τα δικαιώματά του και τις δυνατότητες που έχει σε σχέση με τις ρυθμίσεις των οφειλών του με τις τράπεζες.

Ο πολίτης-δανειολήπτης έχει δικαίωμα να διασφαλίσει την ποιότητα ζωής του και την ψυχική του υγεία στους καιρούς που ζούμε, και αυτό το δικαίωμα του το εξασφαλίζει μόνο η Ελληνική Δικαιοσύνη μέσω του νόμου Κατσέλη 3869/10 & 4161/13(μετά την τροποποίηση).

Ένας επιπλέον σκοπός της Ένωσής μας είναι η προστασία του καταναλωτή σε σχέση με εταιρείες που έχουν παράλογες απαιτήσεις με παράνομες χρεώσεις υπηρεσιών, «μικρά» γράμματα στις συμβάσεις τους και κατάχρηση των δικαιωμάτων του πολίτη-καταναλωτή.

Σε συνεργασία με την Γ.Γ. Καταναλωτή, η Ε.Π.Κ.Ε. είναι στο πλευρό των πολιτών για την σωστή και δίκαιη εκπροσώπηση και προστασία τους.

Καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα και προγραμματίστε μια συνάντηση με τον υπεύθυνο σύμβουλο την Ένωσης για να δείτε πώς θα μπορέσετε να ρυθμίσετε τα θέματά που σας απασχολούν καθημερινά.

Τηλ. επικ/νιας: 210 99 39 139  /  6936 322 636

 Δ/νση:  Λ. Δωδεκανήσου 17 Άλιμος (1ος όροφος)

απέναντι από τον ΟΑΕΔ πλησίον μετρό «Ηλιούπολη»

e-mail:  [email protected]

blog:  epke-danioliptes.blogspot.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

stigmiotipo-plirous-othonis-2292016-12823-mm-bmp

stigmiotipo-plirous-othonis-2292016-12857-mm-bmp

stigmiotipo-plirous-othonis-2292016-12920-mm-bmp

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.