Άνω Γλυφάδα: Η βροχή χάλασε το “Αντάμωμα των Ηπειρωτών” (ΕΙΚΟΝΕΣ)
stigmiotipo-plirous-othonis-1892016-95053-mm-bmp

Με επιτυχία προσέλευσης και οργάνωσης αλλά με μικρή διάρκεια λόγω της κακοκαιρίας και της βροχόπτωσης πραγματοποιήθηκε το “ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 2016 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ” το Σάββατο το βράδυ (10-9-2016) .
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Στον κατάμεστο χώρο στο «Πατητήρι» στην Άνω Γλυφάδα μετά το καλωσόρισμα του Γενικού Γραμματέα Τάσου Κατοπόδη και τον χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου κ. Γεράσιμου Ζωίδη, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου παρουσίασε παραδοσιακούς Ηπειρώτικους χορούς συνοδεία του Ηπειρώτικου συγκροτήματος του Χρήστου Τζιτζιμίκα και της Άννας Κάτση.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου και το μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας- Ελληνικού- Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης Πατέρας Γεώργιος και ο Πατέρας Δαμασκηνός, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γ. Παπανικολάου, τα μέλη του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κ. Κωνσταντίνου και Χρ. Δήμος, οι Αντιδήμαρχοι Γλυφάδας κ. Γ. Αγγελόπουλος και Μάριος Κασέρης, η Αντιπρόεδρος του ν.π. Κ.Α.Π.ΠΑ. και Δημοτική Σύμβουλος κ. Μ. Παπάζογλου, ο πρώην Αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ. του ν.π. Κ.Α.Π.ΠΑ. κ. Σπ. Δήμου, οι πρώην Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Στ. Γεωργούλας, Ν. Νικολάου και Δημ. Βίγλας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δ. Ακρίβος και Αιμ. Βουγιουκλάκης, από τους πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους η Πρόεδρος του Συλλόγου Λακώνων Γλυφάδας κ. Φρίντα Μαυροπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ελληνικού κ. Μ. Παπανικολάου και ο επίτιμος πρόεδρος κ. Β. Βάσιος, η πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας κ.Τσαγκαράκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Γλυφάδας κ. Ν. Τσιντής, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Ώρα για δράση» κ. Ν. Κιούσης, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου «Ελλήνων Διαδρομές» κ. Δάφνη Χαρίση Μπίλια, η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς» κ. Λ. Μαυρακάκη, η Έφορος της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία» κ. Μ. Πανάρετου, ο κ. Γ. Παναγιώτου από το Λαογραφικό Σύλλογο Βορειοηπειρωτών «Χάονες» και από την ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα η κ. Αλ. Ζιώζιου.

stigmiotipo-plirous-othonis-1892016-94851-mm-bmp

stigmiotipo-plirous-othonis-1892016-94911-mm-bmp

stigmiotipo-plirous-othonis-1892016-94933-mm-bmp

stigmiotipo-plirous-othonis-1892016-94957-mm-bmp

stigmiotipo-plirous-othonis-1892016-95021-mm-bmp

stigmiotipo-plirous-othonis-1892016-95037-mm-bmp

stigmiotipo-plirous-othonis-1892016-95053-mm-bmp

stigmiotipo-plirous-othonis-1892016-95112-mm-bmp

stigmiotipo-plirous-othonis-1892016-95132-mm-bmp

Με το μουσικό άρωμα του Ηπειρώτικου παραδοσιακού τραγουδιού και πολιτισμού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ» διοργάνωσε και αυτό το «ΑΝΤΑΜΩΜΑ» δίνοντας την ευκαιρία σε όλες και σε όλους να χορέψουν , να τραγουδήσουν, να θυμηθούν …και να νοσταλγήσουν …..

Δυστυχώς η κακοκαιρία δεν επέτρεψε την εξέλιξη της εκδήλωσης στην επιθυμητή και συνήθη διάρκειά της… όμως οι Ηπειρώτες και όλοι οι παρευρισκόμενοι έστω και υπό βροχή διατήρησαν την κατά το εφικτό συνοχή και συνέχιση της. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί το Δήμο Γλυφάδας, το ν.π. Κ.Α.Π.ΠΑ. και το Δήμαρχο και Πρόεδρο κ. Γιώργο Παπανικολάου για την υποστήριξη και ενίσχυση της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστούμε όλους του χορηγούς για τη σημαντική στήριξή τους, καθώς και όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή τους .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.:
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΡ. ΖΩΙΔΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΟΠΟΔΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.