Άγιος Δημήτριος: Μουσική και χορός (δείτε το πρόγραμμα)




stigmiotipo-plirous-othonis-1992016-51822-mm-bmp

Οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο και στον Τομέα Χορού ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα για τους υπάρχοντες μαθητές, αλλά και για τους νέους, που πιστεύουν ότι η μουσική και ο χορός μπορεί να είναι τρόπος ζωής.

Τα τελευταία χρόνια ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε σαν κοινωνία προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει ακόμα περισσότερο όλους αυτούς που “επιμένουν” ότι η τέχνη της μουσικής και του χορού, αποτελούν σημαντικό τρόπο καθημερινής έκφρασης, και λειτουργούν καθοριστικά στην διάθεση κάθε ανθρώπου.

Παράλληλα όλη αυτή η στήριξη θα ήταν λιγότερο ανταποδοτική αν οι χώροι και οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ωδείου και του Τομέα Χορού δεν ήταν σύγχρονες, αισθητικά άρτιες και σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρτ και προδιαγραφές.

Προχώρησε όπως είναι γνωστό, (αφού μετέφερε και τον Τομέα Χορού στο κτήριο που στεγάζονταν το Δημοτικό Ωδείο, Κλεάρχου 71) σε ολική ανακατασκευή, μετατρέποντας το 3ορόφο κτήριο σε πραγματικό χώρο πολιτισμού και τέχνης.

Εμπιστευτείτε τον Δημοτικό Ωδείο αλλά και τη Σχολή Χορού γιατί η προσπάθεια και η δουλεία που γίνεται από τους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές, αλλά και τους δασκάλους των τμημάτων είναι σε υψηλό επίπεδο.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑ ΧΩΡΟΥ
Κλεάρχου 71 Άγιος Δημήτριος

*Πληροφορίες απογευματινές ώρες:
Ωδείο: 210 9710 122
Τομέας Χορού: 210 9734 051

*Πληροφορίες πρωϊνές ώρες:
ΟΠΑΠ: 210 9760 505 email [email protected]

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.