Αγιασμοί στα σχολεία του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης




sxoleiaargyagia1

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)  Με τις ευχές όλων για καλή σχολική χρονιά τελέστηκαν σήμερα οι αγιασμοί σ΄όλα τα σχολεία του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Τόσο ο δήμαρχος όσο και εκπρόσωποι του παραβρέθηκαν σ΄όλα τα σχολεία και ευχήθηκαν στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας υγεία και φώτιση .

Να σημειωθεί πως σ΄όλα τα σχολεία τόσο από τους διευθυντές όσο και από τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων αναγνωρίστηκε η άψογη συνεργασία με τον δήμο και πως έγιναν στα περισσότερα σχολεία σημαντικές εργασίες συντήρησης, γεγονός που μας συγκίνησε ιδιαίτερα .

Η μάχη για την παιδεία είναι ένας συνεχής αγώνας για την δημοτική αρχή που έχει θέσει ως προτεραιότητά της την ασφάλεια και την βελτίωση των σχολικών μονάδων.

sxoleiaargyagia2

Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος έγραψε στη σελίδα του στο facebook για τη συγκίνηση που ένιωσε όταν επισκέφθηκε μετά από 28 χρόνια το 8ο Δημοτικό Σχολείο:

Συγκίνηση!!! Μετά από 28 χρόνια επέστρεψα ξανά στο 8ο Δημοτικό Σχολείο, το σχολείο που έμαθα τα πρώτα μου γράμματα. Η τύχη το έφερε να επιστρέψω ως δήμαρχος στο ίδιο προαύλιο που έπαιζα μικρός και ειλικρινά σήμερα συγκινήθηκα. Ανάμεσα στους γονείς σήμερα πολλοί συμμαθητές μου τοτε, που έφεραν πλέον τα δικά τους παιδιά. Αυτή είναι η ομορφιά και η εξέλιξη της ζωής μας και τα παιδιά μας η συνέχεια μας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

sxoleiaargyagia3

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.