670.000 ευρώ σε προνοιακά επιδόματα
proniaka

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Με μεγάλη επιτυχία διεκπεραιώθηκε η διαδικασία διανομής των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους από τον Δήμο Ηλιούπολης.

Στους Ηλιουπολίτες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση μοιράστηκαν 670.000 ευρώ.
Ο Δήμος εκτέλεσε άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση τον Μάιο την πρώτη πληρωμή στους παλιούς δικαιούχους, ενώ κατόρθωσε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να ελέγξει και να διεκπεραιώσει όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις και να τις εντάξει στην πληρωμή του Ιουλίου έτσι ώστε κανένας Ηλιουπολίτης που έχει ανάγκη να μην μείνει αβοήθητος.
Ήταν μια μεγάλη επιτυχία των υπηρεσιών του Δήμου και της διοικητικής οργάνωσης καθώς πολλές υποθέσεις που ανέλαβε ο Δήμος μετά το Μάιο, εκκρεμούσαν από το 2015, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας που δικαιούντο το προνοιακό επίδομα, να το στερούνται για γραφειοκρατικούς λόγους.
Η Δημοτική αρχή της Ηλιούπολης με υπεύθυνο τον αντιδήμαρχο κ. Γ Χατζηδάκη από την πρώτη στιγμή που της ανατέθηκε η διανομή των προνοιακών επιδομάτων, έθεσε σε εφαρμογή οργανωμένο σχέδιο με την εγκατάσταση ηλεκτρονικού προγράμματος και την κατάρτιση των εργαζομένων, έτσι ώστε όλες οι υποθέσεις να διεκπεραιωθούν στον ελάχιστο χρόνο.
Τώρα ο Δήμος είναι έτοιμος να εξετάσει κάθε νέα αίτηση και από τον Σεπτέμβριο να εντάξει άμεσα στην διανομή κάθε συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος ευχαριστεί θερμά τους εργαζόμενους που με αξιοσημείωτη ευσυνειδησία και υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης, ανταποκρίθηκαν στις μεγάλες απαιτήσεις του προγράμματος και εγγυάται στους Ηλιουπολίτες που έχουν ανάγκη, ότι το δίκτυο κοινωνικής προστασία που με τόση επιτυχία λειτουργεί στην Ηλιούπολη θα συνεχίσει να βελτιώνεται και να κρατάει αδιάρρηκτη τη κοινωνική συνοχή.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.