Θρίλερ στη Γλυφάδα: Απόπειρα αρπαγής δύο ανήλικων αδελφών




astyno1

Θρίλερ στη Γλυφάδα με την απόπειρα αρπαγής δύο παιδιών ηλικίας 9,5 και 12,5 ετών. Όπως μετέδωσε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η απόπειρα αρπαγής των δύο παιδιών που είναι αδέλφια, έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Τα δύο παιδιά πήγαιναν στο σπίτι της θείας τους, που βρίσκεται κοντά στο δικό τους. Ξαφνικά ενώ βρίσκονταν στο πεζοφάναρο της λεωφόρου τους πλησίασε ένα λευκό βαν, στο οποίο επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα.

Η γυναίκα που φορούσε μοβ φόρεμα βγήκε από το βανάκι και προσπάθησε να αρπάξει να δυο αδέλφια. Τα παιδιά άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Ένας κάτοικος της περιοχής που την ώρα εκείνη βρισκόταν στον κήπο του άκουσε τις φωνές και βγήκε στο δρόμο.

Η άγνωστη γυναίκα μπήκε στο λευκό βαν και μαζί με τον οδηγό εξαφανίστηκαν προς τη λεωφόρο Παπανδρέου. Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό, στις περιοχές της Γλυφάδας, της Βάρης, της Αργυρούπολης και της Ηλιούπολης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η αστυνομία έχει ζητήσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων που βρίσκονται κοντά στο σημείο που έγινε η απόπειρα και εξετάζει το υλικό.

ΔΕΙΤΕ: Λήξη συναγερμού στη Γλυφάδα: Φαντασία των μικρών παιδιών η ιστορία της απαγωγής

Ακολουθεί το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό με απόπειρα απαγωγής 2 μικρών παιδιών και μάλιστα μέρα μεσημέρι και σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας έλαβε χώρα στη Γλυφάδα.

Περίπου στις δυόμιση το μεσημέρι τα δύο ανήλικα παιδάκια, ηλικίας 9 και 12 ετών, έφυγαν από το σπίτι για να πάνε στη θεία τους, που ήταν στην απέναντι πλευρά της Βουλιαγμένης, σε απόσταση λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια.

Ξαφνικά, πριν περάσουν τον δρόμο, εμφανίζεται από το πουθενά μία γυναίκα γύρω στα 55 έτη, μελαμψή με μωβ φουστάνι. Η γυναίκα αγκαλιάζει το 9χρονο και το σπρώχνει προς τον δρόμο.

Πριν συνέλθουν από το σοκ τα δύο παιδάκια, εμφανίζεται ένα λευκό βαν με φιμέ τζάμια. Η γυναίκα πάει να ανοίξει την πόρτα, ενώ το παιδάκι αρχίζει να κλωτσά και ο αδερφός του να φωνάζει βοήθεια.

 Για καλή τους τύχη ένας άνδρας που ήταν εκεί δίπλα και πότιζε τον κήπο του, είδε τι γινόταν και άρχισε και ο ίδιος να φωνάζει για βοήθεια.

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε, άφησε το αγοράκι και μπήκε μέσα στο βαν. Χωρίς να χάσουν την ψυχραιμία τους, τα παιδιά έτρεξαν πίσω από το βαν που -κατά σύμπτωση- πήγαινε προς το μέρος που ήταν το σπίτι της θείας τους, η οποία είχε ήδη βγει στο δρόμο και τα περίμενε.

Έκπληκτη, είδε πρώτα ένα λευκό βαν να περνά με μεγάλη ταχύτητα και στη συνέχεια τα παιδιά από πίσω να φωνάζουν «αυτοί είναι».

Μέχρι τα παιδάκια να της εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται, το βαν είχε εξαφανιστεί. Η θεία τους ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε αμέσως κάνοντας εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.