Σε ποιο Club της παραλιακής μπήκε 48ωρο λουκέτο; (VIDEO)




louk

Διαβάζουμε στο newsit.gr για το λουκέτο που έβαλαν οι “ράμπο” της γγ Δημοσίων Εσόδων σε γνωστό Club της παραλιακής για φορολογικές παραβάσεις, αλλά στο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται το όνομα του μαγαζιού, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στα social media.

Δείτε τα σχόλια:

Όταν είσαι “ειδησεογραφικό σάιτ”, αλλά κλάνεις μέντες να πεις το όνομα του μαγαζιού -για ποιους λόγους, μαντέψτε εσείς…. 😉
(Ενώ, αν ήντονε, ας ‘ούμε, σε καμμιά “παραβατική” Σέριφο, π.χ. και λεγόταν “Μαγερειό της Κυρά Μαριώς”, θα ήτο άτεγκτο το “ειδησεογραφικό”, να ‘ούμε, λέμε, αφού επειδή μετά…

Το κάνουν για να ταιριάζει με το “λουκέτο” που έβαλαν τα τσακάλια ενώ όλο το καλοκαίρι ήταν άψογο το μαγαζί!…28/8 δεν το λες λουκέτο…ρεπό το λες επειδή έχει πέσει η δουλειά και δε βγαίνουν τα μεροκάματα και ο παράς!

Ποιό μαγαζί δεν μας λένε όμως! !!Μην πάμε άδικα…
Ολα Ελληνικα
Όλα ελληνικά και μαύρα…
Καλά τώρα είσαι άδικος και συ!!!Να ήταν μόνο αυτό πού δεν κόβει αποδείξεις! !!ο Ελλνηναρας πού δεν ζητάει απόδειξη….

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του newsit.gr

Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στις 9:00 το βραδυ του Σαββάτου και κλείδωσαν το μαγαζί. Τα ξημερώματα της ίδιας (σ.σ. στις 4 π.μ.) έγιναν έλεγχοι από την υπηρεσία διασφάλισης δημοσίων εσόδων και διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις, γεγονός που οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση.

Στο γνωστό μαγαζι δεν είχαν κοπεί 16 αποδείξεις μετά από “σαφάρι” των “Ράμπο” της υπηρεσίας διασφάλισης δημοσίων εσόδων, με τον νόμο να προβλέπει 48ωρο “λουκέτο” για πάνω από 10 αποδείξεις.

Όπως μπορειτε να δείτε στις εικόνες του Newsit η είσοδος “σφραγίστηκε” για τα καλά. Η ιδιοκτησία του καταστήματος είχε ενημερωθεί για το “λουκέτο” απο την υπηρεσία ενώ αναμένεται να καταβάλλει χρηματικό πρόστιμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που σφραγίστηκε η είσοδος δεν υπήρχε κάποιος εκπρόσωπος του καταστήματος. Η υπηρεσία θα συνεχίσει τον έλεγχο στο κατάστημα για να διαπιστώσει αν υπάρχουν περαιτέρω φορολογικές παραβάσεις.

olaell

To site news24.gr, αναφέρει το όνομα του club

Σφράγισαν το ‘Όλα Ελληνικά’ στην Ποσειδώνος. Λουκέτο στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί “Όλα Ελληνικά” στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Ελληνικό, έβαλε το Σάββατο κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 16 αποδείξεις.
Ο έλεγχος έγινε στις 04:00 του Σαββάτου και η υπηρεσία, βάσει του σχετικού νόμου προχώρησε στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 ώρες.
Το βράδυ της ίδιας μέρας, τέσσερις υπάλληλοι, συνοδεία αστυνομικών, θυροκόλλησαν την απόφαση στην είσοδο του καταστήματος. Στο σημείο δεν ήταν κανένας υπεύθυνος του νυχτερινού κέντρου, παρά το γεγονός ότι είχαν ειδοποιηθεί για την απόφαση από τα ξημερώματα.
Η επιχείρηση καλείται να καταβάλει άμεσα το μισό ΦΠΑ από τις αποδείξεις που δεν κόπηκαν συν πρόστιμο 500 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον νόμο, εντός των ημερών θα πρέπει να γίνει και περαιτέρω έλεγχος στα φορολογικά βιβλία του μαγαζιού.
Παράλληλα, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το σαφάρι των ελέγχων, με 2.000 ελεγκτές να βρίσκονται στον δρόμο.

olaell1

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.