Πράσινο φως για την αναβάθμιση των γηπέδων του Αλίμου




kondylisgipedakolaz

Μετά από ένα γραφειοκρατικό Γολγοθά, έπεσαν οι υπογραφές για την ανακατασκευή των δυο γηπέδων του Αλίμου (στους Τράχωνες και στην οδό Γερουλάνου), με προϋπολογισμό 599.867,00 €. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Η κακή κατάσταση του χλοοτάπητα, στο γήπεδο των Τραχώνων, έχει οδηγήσει στο χειρουργείο τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ Αλίμου, με ρήξη χιαστού.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε:

“Μετά από προσπάθεια 3 ετών, επιτέλους σήμερα υπογράψαμε και ξεκινάει στα τέλη Σεπτέμβρη το έργο αναβάθμισης των 2 ανοικτών γηπέδων μας (νέος χλοοτάπητας και επισκευές).
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Αττικής που πληρώνει το έργο, στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή που ξεκίνησε την προσπάθεια και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας που επιμελήθηκε με επιμονή τη διαδικασία”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.