Πανάκριβα αυτοκίνητα στους δρόμους της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




panagly1
Μία από τις 499 στον κόσμο Ferrari F430 scuderia spyder 16M στην περιοχή της Γλυφάδας

Η οικονομική κρίση έχει μπει για τα καλά στο… πετσί του Έλληνα (έξι χρόνια είναι αυτά) ο οποίος  περιμένει με αγωνία να δει αλλαγές (στην πράξη και όχι στα λόγια) τόσο στην φορολογία όσο και στη δική του τσέπη. Σπίτι και αυτοκίνητο έχουν κατακρεουργηθεί και δύο αγαθά που λατρεύει, φορολογούνται με απίστευτα υψηλούς συντελεστές.
Παρ’ όλα αυτά, η ζωή συνεχίζεται και δεν παύει να υπάρχουν ακόμα σε… κυκλοφορία στους ελληνικούς δρόμους (ή σε αντιπροσωπείες προς πώληση) εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητα αυτά μπορεί να είναι μετρημένα στα δάχτυλα (άντε ίσως και παραπάνω), όμως συνεχίζουν να εμφανίζονται και να προκαλούν τα βλέμματα των περαστικών. Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce, McLaren είναι μερικές μάρκες που τα λογότυπά τους φιγουράρουν… ακόμα!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: zougla.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

panagly3
12κυλινδρη Aston Martin vantage στη περιοχή της Βουλιαγμένης… 571 ίπποι, 0-100 σε 3.7 δευτ. και τελική 328 χλμ./ώρα
panagly2
Mercedes C63 S AMG στη περιοχή της Γλυφάδας. Κινητήρας 4.0 λίτρων, 0-100 σε 4 δευτ. και τελική 300 χλμ./ώρα

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.