Kαρμανιόλα η Πριάμου λένε οι κάτοικοι – Ανακοίνωση της δημάρχου Αγίου Δημητρίου για το θανατηφόρο τροχαίο (VIDEO&EIKONEΣ)




androutsoutroxaio1

Aνακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στην οδό Πριάμου, εξέδωσε η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου. Η δήμαρχος η οποία βρέθηκε χτες στον τόπο της τραγωδίας, λέει ότι παρά το γεγονός ότι η Πριάμου είναι ένας στενός δρόμος, χρησιμοποιείται ως λεωφορειόδρομος, ενώ ο δήμος έχει εκπονήσει μελέτη για τη διαμόρφωσή της, δίνοντας προτεραιότητα στα πεζοδρόμια και μειώνοντας το οδόστρωμα.

Ακολουθούν η ανακοίνωση της δημάρχου και τα σχόλια πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016, ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο νεαρή συμπολίτισσά μας έχασε τη ζωή της και άλλες δύο νέες γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά, έφερε ξανά στο προσκήνιο τις αδυναμίες και τα κενά που υπάρχουν στα θέματα οδικής ασφάλειας πεζών και οδηγών.

Αδυναμίες που οφείλονται τόσο στο ρυμοτομικό σχεδιασμό της πόλης που έγινε δεκαετίες πριν, άναρχα και χωρίς καμία πρόβλεψη για το μέλλον της, με συνέπεια στενοί δρόμοι, όπως η οδός Πριάμου να χρησιμοποιούνται αναγκαστικά ως κεντρικές οδικές αρτηρίες και λεωφορειόδρομοι, όσο και στην έλλειψη παιδείας και υπευθυνότητας που δυστυχώς εξακολουθεί να διακρίνει πολλές και πολλούς οδηγούς.

Στην καθημερινή μας προσπάθεια να μειώνουμε όσο γίνεται περισσότερο αυτές τις αδυναμίες, εκτός από την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνουμε σε θέματα σήμανσης του οδικού δικτύου, κάθε παρέμβασή διαμόρφωσης οδικών αρτηριών που σχεδιάζουμε, γίνεται με κεντρική αντίληψη και φιλοσοφία την προτεραιότητα στον πεζό.

Με αυτή τη φιλοσοφία καταλήξαμε στη μελέτη διαμόρφωσης της λεωφόρου Αγ. Δημητρίου, από την περιοχή του Νέου Τέρματος μέχρι το γήπεδο, εμμένοντας στην ύπαρξη κεντρικής νησίδας, παρά την ύπαρξη αντίθετων προτάσεων.
Με τον ίδιο στόχο εκπονήσαμε τη μελέτη διαμόρφωσης της οδού Πριάμου, δίνοντας προτεραιότητα στα πεζοδρόμια και μειώνοντας το οδόστρωμα, ενώ παράλληλα εκπονούμε αντίστοιχες μελέτες για τις οδούς Κολοκοτρώνη και Λιδορικίου.
Με την ίδια αντίληψη έγινε η διαμόρφωση του κόμβου της Ασημακοπούλου, καθώς και η ανάπλαση της οδού Άρτης, για την οποία μάλιστα δεχθήκαμε και κριτική για τη μείωση του πλάτους του οδοστρώματος από συμπολίτες μας.
Με την ίδια λογική δημοπρατούμε στο τέλος Αυγούστου το έργο κατασκευής ασφαλών δακτυλίων γύρω από σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου μας, ώστε η κυκλοφορία να γίνεται με τον πλέον ήπιο τρόπο, αλλά και οι μετακινήσεις των παιδιών με μικρότερη έκθεση σε κινδύνους.

Ωστόσο, πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλες και όλους ότι όσες παρεμβάσεις και αν γίνουν, σε μια πόλη που, όπως προανέφερα, έχει δομηθεί χωρίς πρόβλεψη και έμπνευση, ποτέ δεν θα φτάσουμε σε συνθήκες απόλυτης οδικής ασφάλειας, αν οδηγούμε ασυνείδητα, χωρίς υπευθυνότητα και μη τηρώντας αυστηρά και χωρίς παρεκκλίσεις τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της θανούσας για το τραγικό συμβάν που την έπληξε και να κάνω έκκληση σε όλες και όλους τους οδηγούς να δίνουν με κάθε τρόπο προτεραιότητα στον πεζό συμπολίτη μας ώστε να πάψουμε να τροφοδοτούμε το βωμό της ασφάλτου με αθώα θύματα.-

Η Δήμαρχος
Μαρία Ανδρούτσου

pateraspriamou

“Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πέθανε το παιδί μου” (VIDEO)

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: Άπειρος οδηγός ο 18χρονος που έπεσε πάνω στη στάση

fotoaimata

Alexandros Papagrigoriou Κυρία Ανδρούτσου. Σας τιμά που δώσατε το παρόν σας στο συμβάν της 4ης Αυγούστου 2016.

Σας έχω στείλει email στο Δήμο όπου ως κάτοικος της γειτονιάς αλλά και ως μάρτυρας του δυστηχήματος, ζητώ άμεσες ενέργειες κι όχι απαντήσεις. Αν αυτές οι εικόνες σαν ικανοποιούν, έχετε κάθε δικαίωμα να επισκέπτεσθέ τακτικά σνάλογα συμβάντα και να εξαγγέλετε/ανακοινώνεται νέες πεζοδρομήσεις, κάτι που θέλει πολύ χρόνο!!!! Σας θυμίζω ότι στην προεκλογική περίοδο μας αναφέρατε την πεζοδρόμηση της οδού Αμαλίας(Παρκο Λογαρα)…

Αντί λοιπόν να δημοσιεύετε ανακοινώσεις περί κακής ρυμοτομίας, λάβετε Δραστικότερα μέτρα.

1. Ξηλώστε σήμερα την στάση
2.Τοπετήστε σαμαράκια για να μειώσετε τις ταχύτητες

Καλό είναι να υπάρχουν σωστά πεζοδρόμια. Και όχι πεζοδρόμια με ωραίες χρωματιστές πλάκες και πράσινα κολονάκια, που τοποθετούνται δίχως πρόβλεψη προσβασιμότητας προς τον πεζό, τον ηλικιωμένο, τα καρότσια βρεφών και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πηγαίνετε λοιπόν στους γονείς με την ανακοίνωσή σας και εκφράστε τα συλληπητήρια σας, λέγοντας ότι το κορίτσι έφυγε εξαιτίας της κακής ρυμοτομίας. Θα είναι ιστορία επιτυχίας!!!!!

Periklis Giannakelos να ασφαλτοστρωσετε κανενα κεντρικο δρομο που ειναι σαν γυαλι κατω…επιτελους δεν τα βλεπετε εκει μεσα στον δημο…μηπως θελετε να σας πω εγω πιοι ειναι αυτοι?

Δήμος Αγ. Δημητρίου Κάθε χρόνο κάνουμε εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις και σποραδικές επιδιορθώσεις. Σας παραπέμπουμε στη σχετική ανάρτηση του Δήμου μας από τον Μάιο.http://www.dad.gr/…/4454-evry-programma-asfaltostroseon…
Στο πλαίσιο των εργασιών αναβάθμισης του…
DAD.GR
Periklis Giannakelos Στις επιδιορθωσεις υπαρχει καποιος αρμοδιος εκει στο δημαρχειο που να παει και να ελενξει την παραδωσει του εργου…οτι δρομος εχει επιδιορθωθει ειναι ολοι με σαμαρακια!

Δήμος Αγ. Δημητρίου Ασφαλώς και υπάρχουν θεσμοθετημένες επιτροπές μηχανικών υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας που παραλαμβάνουν τα έργα. Θα μας διευκολύνατε αν μας υποδεικνύετε συγκεκριμένες αστοχίες.

 Katerina Boura Δεν υπάρχουν πεζοδρόμια. Τα περισσότερα είναι κατειλημμένα ή έχουν ράμπες για parking αυτοκινήτων. Δεν μπορεί έναν άνθρωπος με κινητικό πρόβλημα, ηλικιωμένος ή μαμά με παιδί να κινηθεί πουθενά στον άγιο Δημήτριο. Ποιος είναι υπεύθυνος? Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν συμβεί κάποιο ατύχημα?

Δήμος Αγ. Δημητρίου σας παραπέμπουμε στην ανακοίνωση της Δημάρχου

John Giannakopoulos Κατι πρεπει να προβλεφθεί και για την Οθωνος, ναι μεν εχει φαρδιά πεζοδρόμια αλλα τρέχουν σαν τρελοι. Πρεπει να μπούνε κανα δυο stop για κοψουν ταχύτητα… (πάροδος Βουλιαγμενης εως Αθανασιου Διακου).
Δήμος Αγ. Δημητρίου Σύμφωνα με τον ΚΟΚ σήματα STOP μπορούν να έχουν οι δρόμοι που είναι κάθετοι στο δρόμο προτεραιότητας (όπως είναι η Όθωνος) και όχι οι δρόμοι προτεραιότητας. Ο Δήμος σε πολλά τέτοια επικίνδυνα σημεία διασταυρώσεων ενισχύει τη σήμανση, όπως θα έχει διαπιστώσει, με αναλάμποντες προειδοποιητικούς φανούς.

Periklis Giannakelos Δήμος Αγ. Δημητρίου πρεπει να μεριμνησετε να μπει κατι στην οδο γυφτακη επι των καθετων δρομων πηνειου εως και λημνου που υπαρχει η παιδικη χαρα…διασχιζουνε την γυφτακη με υπερβολικη ταχυτητα τα αυτοκινητα και θα εχουμε ατυχημα με κανενα παιδακι…!

 Απαντήστε…
Μπάμπης Καρδαράς Επίσης στην οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου στην συμβολή της με την Βεργίνας έχουμε 15 με 20 τροχαία τον χρόνο και με τραυματισμούς μερικές φορές. Μερικά δε, από αυτά τα τροχαία καταλήγουν στο πεζοδρόμιο, όπου από τύχη δεν έχουμε κάποιο θύμα μέχρι σήμερα, παρα μόνο υλικές ζημιές, πχ. το αυτοκίνητο μου πριν 7-8 χρόνια.
 Amalia Tsotra όχι μόνο να προσέχουμε τους πεζούς, αλλά και τα ποδήλατα ιδιαίτερα κοντά σε σχολεία, παιδικές χαρές και πλατείες!!!!
Απόστολος Χουλιάρας Παρατημένος δήμος… χωρίς πεζοδρόμια, χωρίς καλούς δρόμους, πλατείες απεριποίητες, παράνομες αφισοκολλήσεις και graffiti, ελάχιστο πράσινο… μια σκέτη ομορφιά!! Όταν πας στον γειτονικό Άλιμο είναι λες και περνάς τα σύνορα και μπαίνεις σε άλλη χώρα! Όλα περιποιημένα!

Valantis Phoenix Κ όταν τελειώσετε με τους δρόμους, για δείτε λιγάκι τα σήματα του κοκ που έχετε βάλει στα κουτουρού σε ορισμένους δρόμους κ οι προτεραιότητες είναι αλα ντάλα της παρασκευής το γάλα, όπως και καιρός δεν είναι να πέσουν κ μερικές κλήσεις σε κάτι δρόμους διπλής κατεύθυνσης που απο το τα παρκαρισμένα δε περνάνε ούτε τα δίκυκλα??

Mixalhs Xenakhs ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ….ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ Ή ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΑΚΕΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΠΡΙΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ!!!ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΙΣ ΠΡΙΑΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΚΤΟΣ .. ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ !!!ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΤΜΟΥΝΤΕ ΤΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ……ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ!!!!!!

Maria Tzavara Καλα μακαρι να φτιαξετε την οδο Πριαμου γιατι απο την αρχη μεχρι τελος δεν εχει πεζοδρομιο. οταν εχουμε τα παιδια περπαταμε στο δρομο να το κανω τι μονο στους κεντρικους δρομους να εχει φαρδια πεζοδρομια.Επρεπε να παθουν τα κοριτσια αυτο…που περιμενεις στη σταση κι ουτε το λεωφορειο δεν βλεπεις απο τα δεντρα και βγαινεις στο δρομο και μου εχετε ολο κολονες και δεντρα και δεν μπορουμε με τα μικρα παιδια μας να παμε πουθενα γιατι δεν υπολογιζεται οτι εχουμε καροτσια αλλα οχι μονο στους κεντρικους δρομους φτιαχνετε.Αλλα παντου ετσι ενας με ειδικες αναγκες δεν μπορει πουθενα να παει γιατι να ειστε ολοι καλα εχετε δεντρα και κολονες βαλει.Περπαταω με το μικρο παντα στο δρομο γιατι τα πεζοδρομια ειναι για διακοσμηση ετσι πως τα εχετε.Αυτος ο μηχανικος δεν σκεφτεται αν ειχε εναν με ειδικες αναγκες η μικρο παιδι
που επρεπε το παιδι να περπατησει;Συγνωμη αλλα παντα σαυτην την σταση το ελεγα παναγια μου μην μας ερθει απανω κανεις μας οταν περιμενουμε αυτο το λεωφορειο!
Fatsa Fatsoula Κ λιγη Παιδεία οδήγησης από μέρους μας θα έκανε τη ζωή μας πιο αξιοσεβαστη. …οί δρόμοι κ η ρυμοτομία μιας πόλης σαφώς κ επιβάλλεται αλλά το μεγάλο βάρος τοχουμε Εμείς ως οδηγοί

priamoukolaz

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 25χρονη χτες το μεσημέρι, στον Άγιο Δημήτριο, όταν έπεσε πάνω στην στάση λεωφορείου στην οδό Πριάμου 54, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος, ο οποίος είχε πάρει πριν από λίγους μήνες το δίπλωμα.

Η άτυχη κοπέλα περίμενε το λεωφορείο μαζί με μια 30χρονη και μια 17χρονη, όταν ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και έπεσε πάνω τους. Το αυτοκίνητο στη συνέχεια έπεσε πάνω στη μάντρα ενός σπιτιού που βρίσκεται απέναντι από τη στάση.

Η 25χρονη που έχασε τη ζωή της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ οι άλλες δύο κοπέλες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου με κατάγματα στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

priamou1

“Εκανε και κοντρες με ενα BMW ο μικρος και παντιλικια αυτα δεν τα γραφουν” γράφει στο facebook μια αυτόπτης μάρτυρας

Να σας πω και το καλυτερο? Ο πατερας κατεθεσε οτι οδηγουσε αυτος για να μην καταστραφει η ζωη του παιδιου του.Ακουσον ακουσον αντι να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο γι αυτο που εκανε ο ιδιος.Αμαξι με το που πηρε διπλωμα??? ΕΛΕΟΣ!!!! Ευτυχως υπηρχαν μαρτυρες κ κοντεψε να φαει κ μερικες αλλα τις γλυτωσε λογω αστυνομικων.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας:

Βασικά ο οδηγός στην ευθεία γιατί ευθεία είναι εδώ δίπλα μένω περίπου πήγαινε γρήγορα και του εφυγε το τιμόνι

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Δεν στεκει αυτο που λετε. Ο δρομος ειναι στενος για να γινουν κοντρες και παντηλικια οπως λενε καποια blogs. Απλα ετρεχε υπερβολικα και λογω απειριας εκανε το μοιραιο λαθος. Πιθανη αιτια [εχει ξαναπροκαλεσει ατυχημα το συγκεκριμενο φρεατιο] το φρεατιο που ειναι ακριβως στην συμβολη Πριαμου & Σοφοκλεους. Ή προσπαθησε να το αποφυγει και λογω ταχυτητας επεσε στην σταση ή επεσε πανω στο φρεατιο και παλι λογω απειριας του εφυγε το τιμονι.

Το προβλημα ειναι βαθυτερο στην συγκεκριμενη διασταυρωση αλλα η Δημαρχος μας κωφευει παρ’ οτι εχθες ηρθε επι τοπου.

Εαν δεν μπουν φαναρια ή σαμαρακια στην συγκεκριμενη διασταυρωση αλλα και στην διασταυρωση της Ερατοσθενους θα θρηνησουμε και αλλα θυματα.
Η Δημαρχος ειπε οτι θα φαρδυνουν τα πεζοδρομια στα 2 μετρα η καθε πλευρα και ετσι θα περιοριστουν τα ατυχηματα.
Και μετα θα ξυπνησει.

Η αληθεια ειναι πως εχω ακούσει πολλα….αλλά είπαν οτι ηταν δυο αυτοκίνητα…το φιατ το μαύρο που οδηγούσε ο 18χρονος και απο πισω ένας φιλος του με ενα BMW…λογικα πρεπει να πηγαίνανε με πολλα..και κάποιος θα του πετάχτηκε στο στοπ…εε φρενάρισε και επειδη ο δρόμος εχει κλίση προς τα αριστερά και του δίπλωσε το αυτοκίνητο και χτύπησε με το πλάι τις κοπελες και μετα έσκασε στην μάντρα…απο κει και πέρα δεν ξερω κατι αλλο..

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

20160805_132952(1)

20160805_132603

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Kαρμανιόλα η Πριάμου λένε οι κάτοικοι – Ανακοίνωση της δημάρχου Αγίου Δημητρίου για το θανατηφόρο τροχαίο (VIDEO&EIKONEΣ)

  • 05/08/2016 at 2:55 μμ
    Permalink

    THE MAYOR IS FULL OF HOT AIR. FANCY WORDS BUT ZERO ACTION. THE POBLEM IS NOT THE STREET. IT IS THE PEOPLE WHO DONT RESPECT THE K.O.K. AND THEY ABUSE IT ANY CHANCE THET GET. WHY? BECAUSE IT IS SIMPLY CONVENIENT TO THEM!! THIS HAPPENS ALL OVER GREECE AND IT WILL ONLY STOP IF 2 THNGS HAPPEN.
    1) WE START RESPECTING OURSELVES, OUR FELLOW HUMAN BEINGS AND THE LAW.
    2) THE CITY NEEDS TO STOP WORYING ABOUT POLITICAL RAMIFICATIONS AND START ENFORCING THE LAW GIVING TICKETS AND STEEP PENALTIES TO THE SLIGHTEST VIOLATION.

    ITS TIME TO WAKE UP AND EXPECT BETTER FROM OURSELVES AND BETTER FROM THE ONES WHO GOVERN US!!

    Απαντήστε
  • 05/08/2016 at 9:41 μμ
    Permalink

    an eftiahne tin periohe p dioristike ipefthin den thahe simvi tpt elipsi efthinis apolous mesa ston dimo prepi na apolithoun oli tous giafti tin anefthinotita anikana plasmata (kai akomi pio ilithios o odigos pou ta estine mesa se stena kai akomi pio anefthinos o pateras t p ton eihe ksamolimeno me mia skotostra )

    Απαντήστε
    • 06/08/2016 at 12:03 μμ
      Permalink

      Το αμάξι τώρα τι φταίει και το λες σκοτώστρα;
      Ολόκληρη μάντρα έριξε και ο οδηγός δεν έπαθε τίποτα. Ή μήπως αν έπεφτε άλλο αμάξι 900Kg σου βάζω εγώ με 20Km/h δε θα σκότωνε άνθρωπο 50Kg;
      Και η δήμαρχος τι θα μπορούσε να κάνει ας πούμε; Να κάνει τις στάσεις τσιμεντένια φρούρια επειδή κυκλοφορούν “μάγκες” με το αμάξι του μπαμπά και τρέχουν για να αποδείξουν τι οδηγάρες είναι στους φίλους τους; Πόσα κιλά μάγκας νιώθει τώρα που θέρίσε μια ζωή;

      Απαντήστε
  • 06/09/2016 at 1:21 μμ
    Permalink

    … αναφέρεσθε για τις δύο μελέτες που έχετε κάνει για την οδό Πριάμου … πρέπει όμως πριν, να ερευνήσετε αν τα αυτοσχέδια πάρκινκ και στις δύο πλευρές του δρόμου είναι δηλωμένα στην ΔΟΥ, στην ΠΟΛΕΟΔΟΜΊΑ , στο ΔΗΜΟ και τελικά αν έχουν την κατάλληλη άδεια… το αναφέρω γιατί στις μελέτες σας αναφέρεται ότι θα τους κάνετέ και την ανάλογη ράμπα στο πεζοδρόμιο τους…
    κάντε λοιπόν σωστά τη δουλειά σας και βάλτε κανένα έσοδο στο Δήμο… γιατί όπως προβλέπω τα πεζοδρόμια της Πριάμου θα μοιάζουν με τους αμμόλοφους της Σαχάρας ….

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.