Γιάννης Κωνσταντάτος: Γιατι το όψιμο ενδιαφέρον σήμερα; (VIDEO)




konstantatos_fonto_645x

Με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με την πρόθεση του υπουργείου Πολιτισμού να κηρύξει το σύνολο σχεδόν του πρ. Αεροδρομίου αρχαιολογικό χώρο, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Απορίας άξιο είναι πως έπειτα από 15 χρόνια το Υπ. Πολιτισμού λίγο πριν την κύρωση της Συμφωνίας στην Βουλή μεταξύ του Ελληνικού κράτους και του Επενδυτή, ανακαλύπτει πως το μεγαλύτερο μέρος τους πρ. Αεροδρομίου του Ελληνικού αποτελεί αρχαιολογικό χώρο!!!

Πρέπει να υπάρξει επιτέλους σοβαρότητα γιατί η τοπική κοινωνία δεν αντέχει άλλο εμπαιγμό και ούτε ανέχεται αυτους που θέλουν να διατηρήσουν τον χώρο μίζερο, εγκαταλελειμένο και αναξιοποίητο.

Η επένδυση στο Ελληνικό, η μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη, θα προσφέρει στον τόπο μας ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας και θα αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα της Ελληνικής οικονομίας.

Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Κυβέρνηση και στο ΤΑΙΠΕΔ ότι δεν θα αφήσουν κάποιους παράγοντες να παίξουν παιχνίδια με την επένδυση που θα αλλάξει προς το καλύτερο την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.