Ελάτε να ποδηλατίσουμε για τη Μαρία




mariasampa

Η Μαρία Σαμπανίδου είναι μια 45χρονη μητέρα ενός μικρού αγοριού, του Έκτορα. Μοιράζεται μαζί μας το ίδιο πάθος για τον αθλητισμό με πολλές συμμετοχές σε αγώνες τριάθλου, ποδηλασίας, κολύμβησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δυστυχώς, πριν ένα μήνα, στις 23 Ιουλίου, το σύνδρομο Catastrophic Hughes της προκάλεσε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Παρέλυσε η δεξιά της πλευρά και προκλήθηκαν σοβαρές επιπλοκές στη λειτουργία των νεφρών της. Νευρολογικά η αποκατάσταση της υγείας της δείχνει μακρά κ επίπονη, ενώ τα έξοδα νοσηλείας της είναι πολλά.
Στην θέση της Μαρίας θα μπορούσε να ειναι ο καθένας απο εμάς! Σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα της ζωής της χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξή μας.

Κατόπιν επικοινωνίας με την οικογένειά της, πήραμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε μια ποδηλατική βόλτα με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της αποκατάστασης της Μαρίας.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου Συμβολικό Κόστος Συμμετοχής: 10 euro.
Καθε συμμετέχων θα παραλάβει ενα ειδικά φτιαγμένο βραχιολάκι σιλικόνης με το λογότυπο IRONSAMBA. Το σύνολο του ποσού που θα συγκεντρωθεί, θα παραλάβει άνθρωπος της οικογένειας της Μαρίας που θα είναι μαζί μας στο σημείο Εκκίνησης.

Σημείο Εκκίνησης:
Το κεντρικό σημείο Εκκίνησης θα ειναι η παραλία της Βαρκιζας (Εισοδος Υabanaki) στις 10:00πμ. Υπάρχουν θέσεις στάθμευσης για όσους έρθουν με αυτοκίνητο.
Θα υπάρχει και δεύτερο σημείο συνάντησης στο Παλαιό Φάληρο στις 09:30πμ (στο περίπτερο-στάση Τροκαντερό), με σκοπό όλοι οι ποδηλάτες να συναντηθούμε στις 10:00 στην Βάρκιζα.

Διαδρομή/Βόλτα:
Η Βόλτα θα ειναι σε χαλαρό ρθυμό προκειμένου να μπορούν να ακολουθήσουν τόσο έμπειροι όσο και ποδηλάτες χωρίς ιδιαίτερη φυσική κατάσταση, και με ποδήλατα όλων των τύπων (road bikes, mountain bikes, city bikes, trekking etc)
Η διαδρομή θα ειναι παραλιακά με κύριο σημείο αναστροφής την παραλία της Αναβύσσου.
Για όσους το επιθυμούν, ενα δεύτερο σημείο αναστροφής θα ειναι το ξενοδοχείο Grand Resort στο Λαγονήσι.
Στο τέλος του group θα υπάρχει συνοδευτικό αυτοκίνητο τόσο για θέματα ασφαλείας όσο και για πιθανή βοήθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες/ερωτήσεις/αποριες 6934-696191 [email protected]

Xterra GreeceΜια Ποδηλατική Βόλτα για την Μαρία

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.