Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου: Άρχισαν οι εγγραφές – Δείτε όλα τα προγράμματα




kolyalimos

Ξεκινά από την 1η Σεπτεμβρίου η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου, το οποίο διαθέτει δύο θερμαινόμενες πισίνες.
Η μια Ολυμπιακών διαστάσεων, πενηντάρα, (50μ. x 25μ.) με οκτώ διαδρομές και η άλλη εκμάθησης (10μ. x 12,5μ.) η οποία είναι σκεπαστή.

Έχουν φιλοξενηθεί πολλοί διεθνείς αγώνες και χαρακτηρίζεται από τα πλέον σύγχρονα του λεκανοπεδίου αλλά και πανελλαδικά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το site του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου:  www.thopaa.gr/kolimvitirio

Τα δικαιολογητικά εγγραφής
Για τα παιδιά βεβαίωση από τον παιδίατρο, 2 φωτογραφίες, Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 υπογεγραμμένη και από τους δυο γονείς που ασκούν τη γονική μέριμνα του παιδιού η οποία θα γνωστοποιεί ότι «οι κάτωθι υπογεγραμμένοι επιτρέπουμε την άθληση του παιδιού (με ονοματεπώνυμο του παιδιού) στο κολυμβητήριο».
Για τους ενήλικες 2 φωτογραφίες, γνωμάτευση καρδιολόγου και δερματολόγου.
Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες που είναι Δημότες-Κάτοικοι Αλίμου πρέπει να προσκομίσουν Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (σ.σ. εκδίδεται αυθημερόν από το τμήμα Δημοτικής Κατάστασης του Δήμου Αλίμου) ή έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή αντίγραφο Κάρτας Δημότη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Μαρίνα Αλίμου
Τηλ: 210 – 98 13 192, 210 – 98 43 247
e-mail: kolimvitirio [@] thopaa.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.