Μπράβο Χρήστο! Από το κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου Αγίου Δημητρίου, στο πανεπιστήμιο (VIDEO)
xristosagios

Ο Χρήστος από τον Άγιο Δημήτριο, κατάφερε να περάσει στο πανεπιστήμιο, χωρίς την προετοιμασία που είχαν πολλοί συνυποψήφιοί του, αφού ξεκίνησε μαθήματα στο κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου, στην αρχή της τρίτης λυκείου.

“Ο πατέρας μου είναι άνεργος, μόνο η μητέρα μου δουλεύει, είμαστε με νοίκι και τα φροντιστήρια είμαι πανάκριβα” λέει στη δημοσιογράφο του ALPHA, Ελένη Λαζάρου.
Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023

Με την υποστήριξη των εθελοντών καθηγητών και όπλα την επιμονή και την ισχυρή του θέληση, ο Χρήστος κατάφερε να εισαχθεί στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ξεκίνησε να ψάχνει ήδη για δουλειά, για να βοηθήσει την οικογένειά του.

Από το κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου Αγίου Δημητρίου, πέρασαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 6 από τους 10 υποψηφίους.

¨Κάποια παιδιά λόγω της οικονομικής κατάστασης των οικογενειών τους δεν είχαν δηλώσει άλλες σχολές εκτός από την Αθήνα και για φέτος δεν κατάφεραν να περάσουν”, λέει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβούλος για την εποπτεία και ευθύνη του κοινωνικού φροντιστηρίου, Πάνος Μπαντούνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ALPHA

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.